Hemoroidy lubią to.
Hahaha, pierwsze o czym pomyślałem to hemeroidy. Raz w życiu się przetrenowałem - super intensywnie cwiczylem przez 2 tygodnie - skończyło sie właśnie hemeroidami i miesiącem leżenia///
Ja tam wolę dobrą książkę przeczytać. Treningi siłowe są dla troglodytów - ludzi iście prymitywnych. Mam tą nieprzyjemność znać dwóch takich jegomościów, co to bicepsy większe od głowy mają i zawsze gdy ich widzę, zastanawiam się, jak oni są w stanie sobie buty zawiązać. I nie, nie mam tu na myśli barier związanych z ich budową ciała, lecz tych związanych z wynaturzoną i zaiste marną inteligencją 😅 podczas dysputy z nimi (co jednak jest sporym nadużyciem) ma się nieodparte wrażenie, że przede mną kura stoi, a nie człowiek.
To co piszesz pokazuje tylko, że na pewno jesteś zakompleksiony i zapewne nie za inteligentny. Gdyby było inaczej, to byś wiedział, że trening siłowy nie implikuje w żaden sposób inteligencji. Trafili ci się tacy znajomi i tyle. Wcale to nie znaczy, że każdy kto zacznie ćwiczyć nie może też sobie dobrej książki przeczytać. Co, pójdziesz na siłownię i nagle zgłupiejesz? Ja mam 48cm w łapie i tytuł mgr inż. po trudnym kierunku na politechnice.
A co to jest napisane na talerzu u pierwszej pani? - 20.
Tak (przynajmniej u pierwszej) mają po 110 kg na sztandze.
To nie jest mało i 3/4 z tutaj się śmiejących obsrałoby to samo co one.
Tak że ten...
Super sposób na zrobienie z siebie kaleki w wieku 30 lat. tak że ten...
To co piszesz pokazuje tylko, że na pewno jesteś zakompleksiony i zapewne nie za inteligentny. Gdyby było inaczej, to byś wiedział, że trening siłowy nie implikuje w żaden sposób inteligencji. Trafili ci się tacy znajomi i tyle. Wcale to nie znaczy, że każdy kto zacznie ćwiczyć nie może też sobie dobrej książki przeczytać. Co, pójdziesz na siłownię i nagle zgłupiejesz? Ja mam 48cm w łapie i tytuł mgr inż. po trudnym kierunku na politechnice.
Słychać wycie? 🤣🤣🤣
Dałeś się sprowokować "magistrze inżynierzu po trudnym kierunku na polibudzie" niczym małe dziecko. Wykazałeś w sposób, którym był do przewidzenia, jak bardzo siłownia wypaliła ci szare komórki. Zabawny chłopek z ciebie. I to "48 w łapie" hahaha ale w głowie chyba sieczka, prawda?
Słychać wycie? 🤣🤣🤣
Dałeś się sprowokować "magistrze inżynierzu po trudnym kierunku na polibudzie" niczym małe dziecko. Wykazałeś w sposób, którym był do przewidzenia, jak bardzo siłownia wypaliła ci szare komórki. Zabawny chłopek z ciebie. I to "48 w łapie" hahaha ale w głowie chyba sieczka, prawda?
Próbowałem z tobą podyskutować używając rzeczowych argumentów. Nie udało się. Żegnam.
Wszelkie badania pokazują, że ćwiczenia fizyczne mają bardzo pozytywny wpływ na zdrowie
Chyba amerykańskich naukowców.
Urazy przy podnoszeniu ciężarów to m.in. naderwania i przeciążenia mięśni, ścięgien, więzadeł, a także problemy ze stawami, krążkami międzykręgowymi (dyskopatia) czy zapalenia ścięgien (tendinopatie). Samo zdrowie
Chyba amerykańskich naukowców.
Urazy przy podnoszeniu ciężarów to m.in. naderwania i przeciążenia mięśni, ścięgien, więzadeł, a także problemy ze stawami, krążkami międzykręgowymi (dyskopatia) czy zapalenia ścięgien (tendinopatie). Samo zdrowie
Wszytko zależy jak ćwiczysz i jak masz dobrane ciężary. Przesada nie jest dobra w niczym.
Urazy przy podnoszeniu ciężarów
A teraz przeczytaj zdanie, które zacytowałeś
A co to jest napisane na talerzu u pierwszej pani? - 20.
Tak (przynajmniej u pierwszej) mają po 110 kg na sztandze.
To nie jest mało i 3/4 z tutaj się śmiejących obsrałoby to samo co one.
Tak że ten...
Nic bym nie obsrał, bo przewiduję i bym się nie podjął czegoś, co skończyłoby się tak głupio.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie