Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
spike2222 Wczoraj 14:16 1
Butcher1111 napisał/a:

Hemoroidy lubią to.

Hahaha, pierwsze o czym pomyślałem to hemeroidy. Raz w życiu się przetrenowałem - super intensywnie cwiczylem przez 2 tygodnie - skończyło sie właśnie hemeroidami i miesiącem leżenia///
Zgłoś
tars Wczoraj 14:18 2
BatmanBB napisał/a:

Ja tam wolę dobrą książkę przeczytać. Treningi siłowe są dla troglodytów - ludzi iście prymitywnych. Mam tą nieprzyjemność znać dwóch takich jegomościów, co to bicepsy większe od głowy mają i zawsze gdy ich widzę, zastanawiam się, jak oni są w stanie sobie buty zawiązać. I nie, nie mam tu na myśli barier związanych z ich budową ciała, lecz tych związanych z wynaturzoną i zaiste marną inteligencją 😅 podczas dysputy z nimi (co jednak jest sporym nadużyciem) ma się nieodparte wrażenie, że przede mną kura stoi, a nie człowiek.

To co piszesz pokazuje tylko, że na pewno jesteś zakompleksiony i zapewne nie za inteligentny. Gdyby było inaczej, to byś wiedział, że trening siłowy nie implikuje w żaden sposób inteligencji. Trafili ci się tacy znajomi i tyle. Wcale to nie znaczy, że każdy kto zacznie ćwiczyć nie może też sobie dobrej książki przeczytać. Co, pójdziesz na siłownię i nagle zgłupiejesz? Ja mam 48cm w łapie i tytuł mgr inż. po trudnym kierunku na politechnice.
Zgłoś
mun66 Wczoraj 15:29
ra0mir napisał/a:

A co to jest napisane na talerzu u pierwszej pani? - 20.
Tak (przynajmniej u pierwszej) mają po 110 kg na sztandze.
To nie jest mało i 3/4 z tutaj się śmiejących obsrałoby to samo co one.
Tak że ten...

Super sposób na zrobienie z siebie kaleki w wieku 30 lat. tak że ten...
Zgłoś
BatmanBB Wczoraj 16:14
tars napisał/a:

To co piszesz pokazuje tylko, że na pewno jesteś zakompleksiony i zapewne nie za inteligentny. Gdyby było inaczej, to byś wiedział, że trening siłowy nie implikuje w żaden sposób inteligencji. Trafili ci się tacy znajomi i tyle. Wcale to nie znaczy, że każdy kto zacznie ćwiczyć nie może też sobie dobrej książki przeczytać. Co, pójdziesz na siłownię i nagle zgłupiejesz? Ja mam 48cm w łapie i tytuł mgr inż. po trudnym kierunku na politechnice.

Słychać wycie? 🤣🤣🤣
Dałeś się sprowokować "magistrze inżynierzu po trudnym kierunku na polibudzie" niczym małe dziecko. Wykazałeś w sposób, którym był do przewidzenia, jak bardzo siłownia wypaliła ci szare komórki. Zabawny chłopek z ciebie. I to "48 w łapie" hahaha ale w głowie chyba sieczka, prawda?
Zgłoś
tars Wczoraj 16:39 1
BatmanBB napisał/a:

Słychać wycie? 🤣🤣🤣
Dałeś się sprowokować "magistrze inżynierzu po trudnym kierunku na polibudzie" niczym małe dziecko. Wykazałeś w sposób, którym był do przewidzenia, jak bardzo siłownia wypaliła ci szare komórki. Zabawny chłopek z ciebie. I to "48 w łapie" hahaha ale w głowie chyba sieczka, prawda?

Próbowałem z tobą podyskutować używając rzeczowych argumentów. Nie udało się. Żegnam.
Zgłoś
Ziebaj Wczoraj 17:58
Elegancko zmywarki same sie zresetowały...
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz Wczoraj 19:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Latissimus Wczoraj 19:45
Spory ciężar, szczególnie jak na kobietę, tam jest na oko 110kg
Zgłoś
TheEminemShow Wczoraj 19:57
Musimy na sadolu rozpocząć podobny challenge i powoli wypuścić go w internet, tylko że w naszym w przypadku niepowodzenia może sie zrobic boleśnie. Trzeba też zachęcać do nagrywania i wrzucania na tiktok.
Zgłoś
PsikutaBezS Wczoraj 21:11
tars napisał/a:

Wszelkie badania pokazują, że ćwiczenia fizyczne mają bardzo pozytywny wpływ na zdrowie

Chyba amerykańskich naukowców.

Urazy przy podnoszeniu ciężarów to m.in. naderwania i przeciążenia mięśni, ścięgien, więzadeł, a także problemy ze stawami, krążkami międzykręgowymi (dyskopatia) czy zapalenia ścięgien (tendinopatie). Samo zdrowie
Zgłoś
tars Wczoraj 21:51
PsikutaBezS napisał/a:

Chyba amerykańskich naukowców.
Urazy przy podnoszeniu ciężarów to m.in. naderwania i przeciążenia mięśni, ścięgien, więzadeł, a także problemy ze stawami, krążkami międzykręgowymi (dyskopatia) czy zapalenia ścięgien (tendinopatie). Samo zdrowie

Wszytko zależy jak ćwiczysz i jak masz dobrane ciężary. Przesada nie jest dobra w niczym.
Zgłoś
~Henryk_Kukułka Wczoraj 22:08
PsikutaBezS napisał/a:

Urazy przy podnoszeniu ciężarów

A teraz przeczytaj zdanie, które zacytowałeś
Zgłoś
Arbitro Dzisiaj 2:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CrystalFairy Dzisiaj 2:32
ra0mir napisał/a:

A co to jest napisane na talerzu u pierwszej pani? - 20.
Tak (przynajmniej u pierwszej) mają po 110 kg na sztandze.
To nie jest mało i 3/4 z tutaj się śmiejących obsrałoby to samo co one.
Tak że ten...

Nic bym nie obsrał, bo przewiduję i bym się nie podjął czegoś, co skończyłoby się tak głupio.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem