Opis z youtube:
Zatrzymanie na trasie szybkiego ruchu i agresywny atak, próba wybicia szyby oraz pobicia mnie na trasie S8 w okolicach Wielunia przez polskiego agresywnego kierowcę Porsche. Jechałem z wakacji z żoną i 14 letnim synem drogą s8 w kierunku autostrady a1, wyprzedzając lewym pasem parę aut, zobaczyłem w lusterku samochód porsche który przybliżył się i zaczął błyskać światłami. Po zakończeniu manewru kierowca z tego auta po wyprzedzeniu ,zatrzymał mnie i cały ruch co mogło spowodować karambolem. Po wyjściu z auta próbował wybić szybę by móc się dostać do środka i mnie pobić. Ostatecznie skopał moje auto , a ja szybko odjechałem. Przerażona żona zaczęła dzwonić na 112. Dyspozytor kazał pojechać na komisariat by to zgłosić.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zszedł prosto ze zmywaka w londynie
Ale patola. Po obu stronach... Zenada, nawet nie chce wiedziec co bylo mowione na wyciszonych momentach. Jeszcze disco polo brakuje w tle. Do gazu lupkowego wszystkich !!! Ahoj !
Debil, za taką akcję przymusowa terapia w szpitalu psychiatrycznym płatna przez kierowcę, odebranie prawa jazdy na co najmniej 6 miesięcy i wyrok za zagrażanie życia i zdrowia innych użytkowników drogi - bo w końcu takie hamowanie mogło się skończyć karambolem i całą rodzinę mógł np. staranować jakiś samochód ciężarowy
dźwięk został wyciszony przez A na zlecenie B bo C z filmiku szuka winy po za sobą...
Nie wiem co bym zrobił ale zastanawiam się czy tłumaczenie w sądzie z przejechania typa w celu ratowania rodziny, coś by dało
Szacun za samochód. Choć i tak pewnie zarobiony na wyłudzeniu VAT.
konto usunięte
2019-07-05, 1:00
W sądach też wesoło. Ostatnio miałem sytuację, że podałem swoją wersję (powód rozprawy), strona przeciwna ją absolutnie potwierdziła a sąd i tak stwierdził co innego bo powołał się na jakąś legalizację a nie stan faktyczny...
A jakbym miał pozwolenie na broń i takiego typa odstrzelił w takim wypadku jak na filmie? Proszę o eksperta.
Widać po typie, że cykl trenbolonu źle wszedł.
diler ze wschodniego Londynu kupel Popka ................................................................................kręcili teledysk do kolejnego gówna