Melodia kojarzy mi się z el condor passa. Jakis ptak tam jest, ale o ch/h🤬j tam chodzi to nie wiem
trochę zbyt normalne jak na Japonię , czegoś brakuje . Może jakieś macki albo defekacja ...
Konto usunięte
2013-08-11, 16:58
Co Wy nie rozumiecie tego? Przecież to proste.
Na początku się żegnajo, z tyłu jest jeden rudy murzyn więc to emigranci są.
Lecą se na ptaku, co symbolizuje żelaznego ptaka czyli samolot. Dodatkowo oreł ma symbolizować opiekę. W domku czyli przenoszą się z miejscem zamieszkania daleko. Tamci pokazują, jak by przyciągali ich linką holowniczą więc chcą żeby zostali ale nie mogą na to niestety pozwolić. Na końcu widzimy gościa w samolocie który sie pyta "co to" i pokazane są napisy informacyjne co to za reklama.
Trzeba wam więcej anime oglądać, to zrozumiecie od razu o co cho.
Konto usunięte
2013-08-11, 19:29
Jest to japoński zespół Golden Bomber słynący z robienia sobie jaja ze wszystkiego co możliwe. Joke band tak zwany. Muzycy to aktorzy, partie są już wcześniej nagrywane, a tylko wokalista śpiewa na prawdę.
youtube.com/watch?v=7Bgr76R0eeg
Przed chwilą przeczytałem artykuł o kwasie, a teraz zobaczyłem to.
Internet już tak dobrze działa, że udziela mi się przez łącze?!
podpis użytkownika
KORWiN
lizaczek1986 napisał/a:
To czego nie da się w życiu zrozumieć, to kobiet i... Japończyków...
Jak to by A.E. Skomentował "..., choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Sam tekst tyczy się nieskończoności kosmosu i głupoty ludzkiej i brzmi "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
a w tle leci lubelski full
Konto usunięte
2013-08-12, 18:51
Gość, który na samym końcu siedzi w samolocie to reprezentant kraju w piłce nożnej i zawodnik angielskiego Manchester United. Śmieszy mnie w h🤬j to, że zapłacili mu tylko za to, żeby tam usiadł. :o
To jest żniwo Hiroszimy i Nagasaki