Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Kolejny kolekcjoner śmieci.
konto usunięte • 2015-10-23, 0:28
Miałem napisać komentarz do ostatniego tematu, ale że już pewnie mało kto to przeczyta i że nalazłem wideo to postanowiłem założyć nowy temat.

Powiem że typ jest słabiutki... Też mieliśmy takiego gościa na osiedlu i miał ułożoną górkę śmieci aż po sam dach domu (dwu piętrowy), ale faktem jest, że wszystkie śmieci trzymał za płotem, a nie wyp🤬alał ich na ulicę tak jak ten typ. Byliśmy wtedy dzieciakami i w sumie się go baliśmy, ale jak ktoś był odważniejszy i nie bał się pogadać to mógł nawet dostać jakąś zabawkę od niego W sumie smutna sprawa... Nie było mnie jeszcze na świecie wtedy, ale podobno typ był normalny, ale umarła mu żona, załamał się i zaczął zwozić. Najpierw jakiś budowlany złom i tłumaczył, że przyda się do remontu. Później jak się rozkręcił to zwoził praktycznie wszystko. Opanował tę sztukę do takiego stopnia, że potrafił przywieść kanapę na rowerze! W końcu jak już nie miał gdzie tego grodzić to załatwili jakieś kontenery (bardzo dużo kontenerów, żeby być ścisłym) i dużą część uprzątnęli, a on pojechał na parę miechów do psychiatryka. Po powrocie przez jakiś czas się ogarniał, ale w końcu wrócił do nałogu i znów zapełnił całą posesję. Ostatecznie w sumie nie wiem co się z nim stało. Albo zamknęli go na stałe w szpitalu, albo go rodzina jakaś zabrała, a jego działkę odkupił jakiś normalny człowiek.

Ja też się się wypowiadałem do kamery, ale mnie wycieli
Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić mojego kumpla Kamila i Pana Jarosława(jego ojca, który się wypowiadał), którzy z nim bezpośrednio sąsiadowali
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostrovsky 2015-10-23, 0:40
a co innego w polsce mozna zbierac? jak nie smieci...
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-23, 0:42 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
garota 2015-10-23, 9:20
Dokładnie, takich śmieciuchów trzeba utylizować.
Zgłoś
dzarul 2015-10-23, 11:30 1
Można prosić o autograf celebryto? :p
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-23, 19:42 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
inquinabor 2015-10-23, 22:30
Wrocław, Wojszyce
Zgłoś
castagir 2015-10-24, 0:57 1
jpdl napisał/a:

To jest smutne, że jak pies kogoś pogryzie to są głosy w stylu "biedny piesek, to wszystko wina pana, źle go traktował/tresował", a jak człowiekowi dzieje się krzywda to od razu spalić albo zutylizować. ...Nasza cywilizacja nie ma prawa przetrwać.

Bo zwierzęta są przwidywalne. Nie są na tyle inteligentne żeby mieć tak zróżnicowane charaktery, osobowości, zainteresowania, nie potrafią myśleć abstrakcyjnie - czyli wszystko to co różni nas praktycznie od wszystkich innych istot na tej planecie.
Ludzie są rozumni, potrafią oceniać sytuację, kalkulować, przewidywać, obliczać profity i straty.
I właśnie dlatego zachowania i akcje ludzi powinno się(a właściwie trzeba, jeśli chcemy, żeby nasz gatunek przetrwał i przestał się degradować) zacząć krytycznie oceniać i w razie czego karać, a nie jeszcze bezmózgowie głaskać i wszelkie normalności wspomagać, aby miało jeszcze szansę się rozmnażać.
Zgłoś
KolekcjonerDobrego 2015-10-24, 11:41 2
Zgłoś
Batistuta1590 2015-10-24, 12:58 3
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-24, 14:32 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-24, 15:27
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-24, 17:23
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2015-10-24, 17:25
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-24, 18:11
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem