Wreszcie dobry film!
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
fake juz uznalem od kiedy stanął na światłach, bo to fizycznie nie możliwe...

maychan napisał/a:
Toyota Corolla AE 86 ?
Nie, to chyba Toyota Gównolla AH 7000 XYZ C H W D 505 700

Genialny filmik

podpis użytkownika
W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
@jakatoest
Ale jakoś nienaturalnie te ćwiczenia robił, przykro mi ale to chyba jednak fake :/
Ale jakoś nienaturalnie te ćwiczenia robił, przykro mi ale to chyba jednak fake :/

lesiot napisał/a:
Tylko co to ma wspólnego z MacGyverem?
ano to ma wspólnego, że jego wehikuł nawet po takim p🤬lnięciu nie ma nawet wgniecenia...
pewnie ma surowce od nasa j🤬y, ale system katapultowania awaryjnego to już na odp🤬l zamontował.

@kokoszka
Przyjrzyj się. Samochód obrócił się o 540 stopni więc widzisz nie uszkodzoną stronę samochodu. A bus jak widać jest rozwalony, widać to na późniejszym ujęciu. Sprawdziłem to na google maps i w miejscu gdzie wyleciał dalej jest plama krwi. Więc to żaden fake!
Przyjrzyj się. Samochód obrócił się o 540 stopni więc widzisz nie uszkodzoną stronę samochodu. A bus jak widać jest rozwalony, widać to na późniejszym ujęciu. Sprawdziłem to na google maps i w miejscu gdzie wyleciał dalej jest plama krwi. Więc to żaden fake!
@exculibrus, jakie 540 stopni? Koło 230 się obrócił i akurat stoi miejscem w którym jebnął bus do kamery... Od poniedziałku weź się lepiej porządnie za naukę...
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim