Nauczeni doświadczeniem, organizatorzy już postanawiają skonsultować się z policją. O to przebieg tych konsultacji.
zonk
2012-11-16, 0:53
Nie potrafię patrzeć na mordę tego kolesia w środku. Co on myśli że to jego miasto ? Policja jest od pilnowania porządku, a nie słuchania nazi idioty.
@SQT
już się tak nie unoś na tą swoją lewą stronę bo cię przeważy i będziesz się toczył wszędzie (łącznie toczeniem piany z pyska)
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
M................q
2012-11-16, 1:26
To jest tak śmieszne jak gówno.
R................Q
2012-11-16, 1:31
@Up gówno może być śmieszne
M................i
2012-11-16, 2:16
Ja tam słyszałem, że policjanci z odznakami na wierzchu w dresach miała wolne...
Lewaki, lemingi, żydomasony obudźcie się! Tylko ONR zna prawdę jak jest naprawdę.
M................i
2012-11-16, 2:22
Darksaider, czemu nic do niej nie napisałeś? Przecież to ona na Ciebie sie patrzy
@UP nie chciałem robić Ci konkurencji, jesteście stworzeni dla siebie.
i na c🤬j to gówno na końcu? tak to by było piwko a tak to nie ma! oby tak dalej
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
r................h
2012-11-16, 12:42
takie tam p🤬lenie nacjonalistów...
p🤬lcie dalej...
ps. materiał ocenzurowany, nie tykać
Ja tam w bramach w śródmieściu widziałem przebierających się kibiców Ległej, za policję, więc dla mnie jest jasne, kto był prowokatorem, a kto tajniakiem.
b................i
2012-11-16, 15:01
Gdyby nie ten " zły podły naziol" zamieszki w Warszawie trwałyby dłużej. Kto był, ten wie.
@rzepich ułomie, nie odróżniasz neonazistów od nacjonalistów?
'przebrani za policjantow kibole sprowokowali przebranych za kiboli policjantow do ataku na przebranych za patriotow kiboli'
Swoją drogą, ten ich rzecznik w sam raz wygląda na typowego świra...