📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tfujdiler napisał/a:
Tatuś oddał 5 strzałów, z tej odległości w ścianę z dwóch typów nawet Stępień trafia 3 razy, więc po tej akcji mogło zapachnieć dębiną.
Małe szanase na pudło, duże na leczenie lub futerał.

trawa napisał/a:
Kuźwa -"jesionką" ,nauczcie się wreszcie .
Trawko, mlodziez sie nie naumie

doktorzrobek napisał/a:
Mam nadzieję, że trafił chociaż jednego...
Pod niebieskim w progu sie tak fajnie nogi ugieły, jest nadzieja

Nawet widać różnice odcienia skóry między rabusiami a sklepikarzami.
Rabusie wyjątkowo debilni jeszcze dłuże może niech poczekają jak im się kawa zaparzy.
Rabusie wyjątkowo debilni jeszcze dłuże może niech poczekają jak im się kawa zaparzy.
tata musi popracować nad celnością i postawą broni
podpis użytkownika
"What is the best thing in life? To crush Palestine, to see them driven before you and to hear the moans of their Palestine women!"Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie