👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
doktorzrobek napisał/a:
Mam nadzieję, że trafił chociaż jednego...
Mam nadzieję, że zabił obydwóch...
Właśnie dlatego tak ważne jest by chodzić do sklepu z własną reklamówką
Tatuś oddał 5 strzałów, z tej odległości w ścianę z dwóch typów nawet Stępień trafia 3 razy, więc po tej akcji mogło zapachnieć dębiną.

Na harda z tym! Przecież widać że te kobiety się boją!
tfujdiler napisał/a:
więc po tej akcji mogło zapachnieć dębiną.
Kuźwa -"jesionką" ,nauczcie się wreszcie .
@Bestia_z_aquaparku:
Ty nowy jesteś? Chyba harda jeszcze nie przeglądałeś
Bestia_z_aquaparku napisał/a:
Na harda z tym! Przecież widać że te kobiety się boją!
ptanska1994 napisał/a:
@:
Słabo wyłapujesz sarkazm i chyba mało tu przebywasz ostatnio. 🙂
JoSeed napisał/a:
Eeee. Za późno przybył...
Idelanie przybyl
Przez to ze musial tamten podniesc reklamowke to mogl oddac wiecej strzalow
tfujdiler napisał/a:
Właśnie dlatego tak ważne jest by chodzić do sklepu z własną reklamówką Tatuś oddał 5 strzałów, z tej odległości w ścianę z dwóch typów nawet Stępień trafia 3 razy, więc po tej akcji mogło zapachnieć dębiną.
Stępień to tu jesteś ty, jeden oberwał napewno, drugi niewiadomo. Zanim coś napiszesz obejrzyj 3 razy a i tak lepiej nie pisz stepniu.
Kumple z faweli będą musieli im wyciągać kule obcęgami, bo do szpitala z tym nie pójdą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie