👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Uwielbiałam Eddy'ego
kupę lat później dowiedziałam się co to capoeira.

kupę lat później dowiedziałam się co to capoeira.

podpis użytkownika
Gasior, pomarańczowa małpa (vel ratownik medyczny). Mam 164,5% zaufania społecznego w Polsce i mam w dupie Twoje zdanie.

Robster napisał/a:
A w prawdziwej walce z normalnie rozgarniętym zawodnikiem, dostałby strzała podczas tych wygibasów i walka skończyłaby się podczas pierwszego głupiego obrotu.
a dokładnie to tak:

@dblack
No i tam to wygladalo tak jak nalezy ^^ Capoeira ladnie wyglada ale faktycznie, z kimkolwiek rozgarnietym kto nie da sie trafic potrojnym piruetem walka konczy sie dosc szybko... Swoja droga, nie chcialbym stac w pierwszym rzedzie tego "ringu" zamachnie sie ktorys, zniesie go w p🤬du i szczeke trzeba poxipolem kleic
No i tam to wygladalo tak jak nalezy ^^ Capoeira ladnie wyglada ale faktycznie, z kimkolwiek rozgarnietym kto nie da sie trafic potrojnym piruetem walka konczy sie dosc szybko... Swoja droga, nie chcialbym stac w pierwszym rzedzie tego "ringu" zamachnie sie ktorys, zniesie go w p🤬du i szczeke trzeba poxipolem kleic

Robster napisał/a:
A w prawdziwej walce z normalnie rozgarniętym zawodnikiem, dostałby strzała podczas tych wygibasów i walka skończyłaby się podczas pierwszego głupiego obrotu.
widac ze nic nie trenujesz, a jedyny kontakt z walką miales ogladajac dragon balla.
Zauwaz jaki on jest szybki i nieprzewidywalny. Jesli bialas opuscilby garde zeby go zaatakowac, to juz by bylo finito. Podczas tych "wygibasów" jak mówisz zawsze mial kolana w górze, co z goleni robiło mu tarcze nie do przebicia. Może gdyby wiedział, co on będzie robił w danym momencie istniałaby szansa, że go trafi kopniakiem w plecy i tamten sie wyjebie, ale przy takich niestandardowych przeciwnikach trzeba zachowac maksimum bezpieczenstwa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie