Witam. Mam w posiadaniu scenariusz, który zagwarantuje naszemu krajowi kolejnego Oscara. W skrócie:
Młody żyd jeździ po świecie, głównie Polsce, i ciągle jest przez wszystkich przepraszany. Od czasu do czasu dostaje wysokie odszkodowanie, oraz ziemię i nieruchomości.
Aktualnie szukam funduszy na realizację.
Dałem ci piwo. Rozporządzaj rozsądnie!
Możesz na przykład kupić pejsa na prawą stronę. No ale nie będę szargał twoimi piwami. Możesz kupić jacht jeśli wolisz...
wku11 napisał/a:
Aktualnie szukam funduszy na realizację.
Chwalisz się czy żebrzesz?
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Poprawię ci trochę scenariusz i sponsorzy sami się zjawią

Otóż:
Młody żyd jeździ po świecie i ciągle jest przez wszystkich przepraszany. Od czasu do czasu dostaje wysokie odszkodowanie, oraz ziemię i nieruchomości, tylko w Polsce jest prześladowany i nikt nie chcę mu pomóc
e................s
2016-12-01, 21:25
dodaj jeszcze że napadli go kible i zabrali mu teczkę z aktami notarialnymi dotyczącymi wszystkich nieruchomości w Warszawie
mygyry napisał/a:
Otóż:
Młody żyd jeździ po świecie i ciągle jest przez wszystkich przepraszany. Od czasu do czasu dostaje wysokie odszkodowanie, oraz ziemię i nieruchomości, tylko w Polsce jest prześladowany i nikt nie chcę mu pomóc
Oszalałeś? Żyd? Prześladowany? W Polsce?
Toż to kompletnie nie spójne z obecnymi paradygmatami.
B................p
2016-12-01, 22:03
Cały świat przeprasza polską prawicę za oskara dla Idy
Nie zapomnij, żeby przy okazji produkcji filmu zatrudnić Loaloa jako konsultanta, za mniej więcej 90% kosztów produkcji. Dzięki niemu w scenariuszu będzie wiele "polaczków", "cebulaków", "Januszy" i innych takich fachowych określeń.
K................i
2016-12-01, 23:32
mygyry napisał/a:
Otóż:
W takim razie ja dodam tytuł - "Fortepianista"
l................s
2016-12-02, 3:00
mierny post, jeszcze mierniejsze komentarze. to nawet zabawne nie jest i pachnie sucharem..
ide sie piwa napic, bo mi az zaschlo w ustach
lord-wypas napisał/a:
mierny post, jeszcze mierniejsze komentarze. to nawet zabawne nie jest i pachnie sucharem..
ide sie piwa napic, bo mi az zaschlo w ustach
wy, żydzi, możecie pić piwo? nie wiedziałem.
Ja bym dorzucił jeszcze wzmiankę,że jego dziadkowie zostali wydani Niemcom przez rodzinę Polską i zesłani do polskich obozów koncentracyjnych
K................h
2016-12-02, 11:35
Jak się głębiej zastanowić, Adolf to polskie imię
RmX
2016-12-02, 19:26
I dodać do tego opowiadanie jak to Polacy spalili jego rodzinę w piecu.