📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W momencie gdy samochodzik wjechał między 2 rzędy zepsuli, ale ogólnie OK.
zajebiste, ale było by lepsze gdyby tego takim szumiącym kalkulatorem nie kręcili.

autor tego muzycznego arcydzieła jest normalnie moim bogiem! w Polsce flaszki to by były wyborowe i muzyczka byłaby 10 razy dłuższa
Zajebisty pomysł, godny nagrania, zamieszczenia i obejrzenia, bez dwóch zdań.
A wodą z kranu to ich nie można napełnić?
A w momencie, gdzie wjechał pomiędzy dwa rzędy butelek, to raczej problemy z czystym nagraniem dźwięku na ten kalkulator, a nie samym wykonaniem.
ress napisał/a:
IMHO w Polsce by nie przeszło - chłopaki używali tutaj półpełnych butelek O.O
A wodą z kranu to ich nie można napełnić?
A w momencie, gdzie wjechał pomiędzy dwa rzędy butelek, to raczej problemy z czystym nagraniem dźwięku na ten kalkulator, a nie samym wykonaniem.

Szacun za wytrwałość, wjeżdzając w drugi rząd chcieli zrobić polifonie, ale im sie z deka pozlewało... ogólnie piwko leci

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie