Zapewne to była baba z k🤬sem i spuściła się na niego
P🤬lą ,że to jogurt
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

P🤬lą ,że to jogurt

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
W USA, mimo oblania prezydent zachował poziom, czy to było przypadkiem czy specjalnie podszedł do tego z dystansem.
W Polsce prezydent albo nie daj boże "prezes" kaczyński jebnął by takiego focha, że cały naród by musiał przepraszać...
W Polsce prezydent albo nie daj boże "prezes" kaczyński jebnął by takiego focha, że cały naród by musiał przepraszać...
Angela Merkel również potrafiła się zachować jak na polityka przystało. Czyli uśmiech i optymizm na twarzy, choćby dookoła świat się walił.
Jeden Lech "spieprzaj dziadu" Kaczyński nie przekreśla naszej kadry kurew... TFU! polityków! Flagowy przykład - Jarosław Gowin.
C🤬ja widać, a jakby to był Tusk zamiast Obamy to dwa c🤬je by było widać...Jak 3d!

Jasssne... wujek Obama wypuscil w swiat rezeyserowany filmik o jogurcie, a wy w to wierzycie
Gdyby to bylo takie piekne, juz dawno by go ktos wyprostowal czyms innym niz jogurt.

Gdyby to bylo takie piekne, juz dawno by go ktos wyprostowal czyms innym niz jogurt.

gdyby to był tusk
o k🤬a pewnie kazałby wycofać jogurty z całego kraju

rockface123 napisał/a:
gdyby to był tusk
o k🤬a pewnie kazałby wycofać jogurty z całego kraju
A w przypadku *bula Komorowskiego* wj🤬oby się jej na chate CBA, CBŚ, straż miejska i pożarna. Dostałaby wyrok za zamach stanu i znieważenie głowy państwa.

Czy wszystkie kobiety zachowują się jakby koniecznie chciały possać k🤬sa każdemu facetowi który ma władzę i pieniądze?