👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W USA, mimo oblania prezydent zachował poziom, czy to było przypadkiem czy specjalnie podszedł do tego z dystansem.
W Polsce prezydent albo nie daj boże "prezes" kaczyński jebnął by takiego focha, że cały naród by musiał przepraszać...
W Polsce prezydent albo nie daj boże "prezes" kaczyński jebnął by takiego focha, że cały naród by musiał przepraszać...
Angela Merkel również potrafiła się zachować jak na polityka przystało. Czyli uśmiech i optymizm na twarzy, choćby dookoła świat się walił.
Jeden Lech "spieprzaj dziadu" Kaczyński nie przekreśla naszej kadry kurew... TFU! polityków! Flagowy przykład - Jarosław Gowin.

Jasssne... wujek Obama wypuscil w swiat rezeyserowany filmik o jogurcie, a wy w to wierzycie
Gdyby to bylo takie piekne, juz dawno by go ktos wyprostowal czyms innym niz jogurt.

Gdyby to bylo takie piekne, juz dawno by go ktos wyprostowal czyms innym niz jogurt.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie