Kolejny raz natrafiłem na tego samego farmera .... Dotacje musi mieć jednak konkretne
Teraz śmiga pięknym ,klasycznym Jaguarem XJ220
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
O jezu ale pierd&@!icie. To nie zaden rolnik tylko synalek jednego brytyjskich bogaczy (majatek ponad 1 miliard funtow - tak 5 miliardow zlociszy) ktory w swojej kolekcji ma wiekszosc "dream cars" a jego syn robi sobie z nudow filmiki na YT.
Po drugie ten Jag to legenda motoryzacji - wyprodukowano ich raptem z 250 i kosztuje ponad 200 tys funtow (1 milion zl dla nieogarow) takze jarajcie sie dalej tam traktorami.
Po drugie ten Jag to legenda motoryzacji - wyprodukowano ich raptem z 250 i kosztuje ponad 200 tys funtow (1 milion zl dla nieogarow) takze jarajcie sie dalej tam traktorami.
smiechłem z tych co piszą o cenach ciągników. Ten Jaguar to unikatowy, ponadczasowy model. Spotkać takiego jest praktycznie niemozliwe, a co dopiero kupic. Poszperalem troche w googlach to na chwile obecną nawet jeśli znajdzie sie ktoś kto Ci takowego odsprzeda to taniej niż 600 000 dolców nie ma liczyc
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie