Kolejny raz natrafiłem na tego samego farmera .... Dotacje musi mieć jednak konkretne

Teraz śmiga pięknym ,klasycznym Jaguarem XJ220
Konto usunięte
2013-08-29, 17:00
Ma łąkę w lepszym stanie niż my drogi ...
Trzeba to pokazać naszym fachowcom, którzy drogi budują. Niech się uczą, jak wygląda równa droga.
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Masz browarka i leć na główną
Haha, ciekawe czy do urzędu gminy składał wniosek o dotacje na zakup Jaguara
Konto usunięte
2013-08-29, 21:48
A mnie zadziwia jedna rzecz... koleś ma równiejsze pole niż nasza A1-ka... zadziwiają mnie robole, którzy potrafią zrobić nową drogę mniej równą niż trawka biwakowa krezusa.... so sad...
na końcu napis ""tax the rich"
Konto usunięte
2013-08-29, 21:52
Pięknę auto, ale znając życie gdyby wpadło w ręce polskiego "wieśniaka" to by mu dop🤬lił jakieś płomienie, wydech jak studnie, naklejki z tygrysem, dop🤬lił 4m spojler, fele z bazaru z neonami i tyle z klasyka...
Konto usunięte
2013-08-29, 21:57
pamietacie jak sie w need for speed 2 jezdzilo tym samochodem? to byly czasy
a ja uważam że ostatnią fajną rzeczą jaką zrobili brytole to był spitfire i chyba nic więcej ogólnie ich nie lubię nazwozili sobie czarnych c🤬tych i cholera wie czego jeszcze a teraz płaczą że nie mają pracy a inni są obrzydliwie bogaci.. a co do łąki i u nas są równie proste bo łatwiej jest uprawiać zborze czy kosić trawe dla bydła a drogi drogami u mnie remonty dookoła miasta tyle że zrobią kawałek idą dalej zostawiając starą nawierzchnie i tak sie miesza a łączenia się jebią i znów dziury.. zamiast zacząć np w lublinie w strone waszawy metr po metrze i od każdego miasta do każdego miasta to nie kradną żwir najmują kitajców co mówią że p🤬lą nie robią w połowie, polaków nie najmą bo drogo a masa jest tak lipna że 80 letni beton hitlera sie lepiej sprawdza..
bogaty Amerykaniec wk🤬ia reszte swiata ,kosi trawe Jage'm i mozliwe że jest on zatankowany olejem po frytach ;D
podpis użytkownika
Talk Shit Get Hit
pewnie każda z połowy jego maszyn przedstawia większą wartość niż ten XJ220. nowy średniej wielkości ciągnik dobrej marki to 300/400 tys zł a mi ich pewnie kilka ... za sama dotację pewnie może z 3 takie jaguary kupić ;p