Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:18
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no14 2014-02-05, 23:25 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 23:36 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 23:41 4
Zgłoś
zerwikaptur 2014-02-05, 23:49
w uk jest taki system płatnosci za tv i radio ,nawet jeśli masz laptop czy smartfona to becelujesz ttv lajses i nikt cie nie pyta czy masz ochote
Zgłoś
mjiceland 2014-02-05, 23:50 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 23:53 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 23:57 5
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 23:58 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 23:58 2
A co tam Polska? Najważniejsze ze nabiera rozpędu akcja w "M jak miłość"i w "Złotopolicach", ważniejsze że w WILKOWYJACH się dzieje, a Ksiądz Mateusz rozwiązał następną zagadkę kryminalną? Co tam Polska? Najważniejsze że Stoch skacze.Jeszcze ważniejsze jest to że można wejść spokojnie na Naszą Klasę i pobajerować na "FACEBOKU"??? A co tam ze będziemy PAROBKAMI?? A co tam ze nasze MATKI,SIOSTRY,ŻONY, DZIECI i dziewczyny będą tyrać za miskę kartofli do 70 roku życia??? Najważniejsze że jest POLSAT-SPORT i TVN? Starczy bo bym wywalił Polakom o mentalności PAROBKÓW to wszystko co normalny myślący człowiek widzi. Jak widać całkiem spora grupa Polaków lubi być DYM..... ?

Jak nie my mamy coś z tym krajem zrobić to kto? Rozmontowują nas od środka!!

Zbierajcie podpisy pod referendum w sprawie lasów
ekorozwoj pl
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-06, 0:15 2
Cóż za sfrustrowany naród, mam dla was radę, idźcie prześpijcie się, bo jutro do roboty
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-06, 0:19 3
dawajcie temet na glowna ! zamiast 100 piw chce zobaczyc jutro 100 komentarzy w ktorych napiszecie jak wam sie dobrze zyje w naszym kraju. ja za te piwa nic sobie nie kupie, nie sprawi to tez tego ze wasi rodzice nie pojda rano do roboty i bede myslec po pietnastym czy starczy im do konca miesiaca. ale 100 komentarzy pokaze nam w jakiej jestesmy dupie i do czego dopuscilismy !

solarik 13 mam nadzieje ze to twoj wiek bo nie wiesz co piszesz. ty tez sie kladz bo do szkoly musisz isc potem pewnie do jakiegos super liceum potem jak rodzice zafunduja to i jakies studia, a wiesz co bedzie potem ? Potem dorosniesz i stwierdzisz ze zmywak w uk nie jest twoja wymarzona praca....

i dolaczysz do reszty sfrustrowanych rodakow
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-06, 0:20 2
Wiem, że poważny temat i całkowicie się z tym całym r🤬aniem Nas w dupe zgadzam, ale ktoś może powiedziec co to za budynek za plecami Pana Piotra na filmiku?
Bo widzę tam same gwiazdy dawida na nim. O np. tu:
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-06, 0:24 1
adminek napisał/a:

Wiem, że poważny temat i całkowicie się z tym całym r🤬aniem Nas w dupe zgadzam, ale ktoś może powiedziec co to za budynek za plecami Pana Piotra na filmiku?
Bo widzę tam same gwiazdy dawida na nim. O np. tu:
Obrazek

pewnie sejm, krzyze posciagali, gwiazdy powiesili zebysmy wiedzieli jak wspaniali polacy nami rzadza i do czego doprowadzili
Zgłoś
rav4ever 2014-02-06, 0:46 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-06, 1:03 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem