Kolejny skok na pieniadze obywateli.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-02-05, 22:43
konto usunięte
2014-02-05, 22:44
konto usunięte
2014-02-05, 22:49
żeby było jak z ACTA, potem jak na Ukrainie i może jednak w końcu wyrzucimy ten rząd na zbity ryj
konto usunięte
2014-02-05, 22:51
a co jak urząd skarbowy przysyła kary za 5 lat do zapłecenia za abonament?? bo ludzie dostaja takie wezwania i muszą płacić po 1,5 tyś zł. a jak nie to blokują im pensje...
Będziemy na nich robić do póki do póty ludzie będą się godzić na chodzenie z pochyloną głową. A będą bo wychodzą z założenia "da się wyżyć za 500 emerytury więc będe tak żyć". Tego nie zmienisz rewoltą czy innym powstaniowym zrywem.
Ślady ukrainy? Litości, oni tam są między młotem a kowadłem jak na tym memie z poland ball, "nie chcesz być wolna jak my?"
Każdym państwem rządzi wojsko, do czasu jak w naszym dowodzenie mają komuchy itp. itd. to im w to graj. Jeśli się nie trafi patriota (nawiązanie do Piłsudzkiego) to dupa z tego będzie nie ważne jak głośno ludzie będą na ulicach krzyczeć.
Ktoś mądry powie "ale solidarność" -> gówno, ustawienie swoich na szczeblach "nowej RP" czyt. magdalenka. solidarność promowana na świecie, że obaliła komunizm a na prawdę jest światowym przykładem, że jak komuchów nie powiesisz (nawiązanie do "a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści) to będą u władzy pod tą czy inną "wolnościową" etykietką.
Rozumiem, że panowie posłowie zakupią mi telewizor, gdyż takiego nie posiadam? W końcu ma być dostęp dla wszystkich, a ja nie mam tyle pieniędzy, żeby ot teraz biec do sklepu i kupować sobie odbiornik.
tesciowa dosttala do zapłatt 1,5 tys sory tak jak kolega napisał to spółka akcyjna nie podpsalismy z nimi umowy !!!!!!!! aaa morzna by sie wybrac na warszawke

czemu nie jestem za !!! załorze nawet na sadolu post kto jest chetny zeby jechac .
Bo Polacy bardziej czekają na osobę, która "pierwsza rzuci kamieniem" , jest pewien Pan, który chciał wyrównać z poziomem "zero" nasz parlament... miał dość spore poparcie w społeczeństwie i chyba tutaj na sadolu też mu "brawa się biło".
konto usunięte
2014-02-05, 23:13
konto usunięte
2014-02-05, 23:21
Jak z telewizji znikną Kasie Ssijchłopki i nie będzie reklam, na których telewizja nabija kasę to wtedy można będzie zapłacić. Skoro chcą zdzierać z naszych kieszeni to niech zrezygnują z dodatkowych źródeł dochodów