Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak długo jak nie odbieracie, nie jesteście poinformowani i nie ma żadnego obowiązku.

Niech pomyślę, żeby się zebrać, potrzebujemy jakiegoś ogarniętego przywódcy, mamy słać maile w celu pokazywania JKM w telewizji, możemy też słać do niego maile z propozycją, żeby właśnie on był owym przywódcą. Może nie byłby najlepszym władcą, ale z pewnością lepszym niż to nowomiejskie kretyństwo z wiejskiej. Co myślicie? Tylko żeby samobójstwa nie popełnił z powodu "przytłaczającej odpowiedzialności"
Po co słać do niego maile? Przecież JKM już jest przywódcą i na czele Nowej Prawicy walczy o słuszne sprawy. Trzeba poprzeć go głosami i tyle. Jedyne co możemy zrobić to własnie zapewnić mu szeroką publikę. W internecie jest popularny, ale w tv go izolują. Ogromna cześć społeczeństwa opiera swoje poglądy o przekaz medialny. Nie dziwi mnie, że dokonują takich a nie innych wyborów skoro nie mają alternatywy.
tak jest ludzie pomysly pomysly pomysly trzeba zrobic jakis osobny temat tak by cos madrego organizowac jak najbardziej spam poczty jest okej i jestem za trzeba to zrobic wspolnie. nie chcemy szerzyc nienawisci nie chcemy dostac za darmo emerytur na to trzeba pracowac i to rouzmiemy ale jesli my pracujemy uczciwie to niech nas tez uczciwie traktuja dadza opieke dadza rozsadna emeryture zrobia podatki tak by kazdy placil a nie kombinowal co miesiac. dawac ludzie trzeba dzialac
Na facebooku funkcjonują liczne profile Korwina i Nowej Prawicy.
Na jego oficjalnym profilu 190 tys. Kongres Nowej Prawicy 56 tys. Nowa Prawica 7 tys. Potencjał jest ogromny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie