Szczyt bezczelności to głosować na Krula i uczyć się dziennie na państwowej politechnice zgarniając fundusz socjalny za to, że mieszka się na wsi i ojciec ma za małe zarobki, bo nap🤬la na KRUSie dotacje na hektary

Szczyt bezczelności? Jak do tej pory to PO-PSL robi bagno

@gramwto2014 Bagno to było jak PIS był przy władzy. LPR, Samoobrona, blokady sejmu itp.

ex32 napisał/a:
@gramwto2014 Bagno to było jak PIS był przy władzy. LPR, Samoobrona, blokady sejmu itp.

Lepiej. Zostać w kraju i w ogóle nie głosować
Niech będzie niespodzianką, kto tym razem będzie nas "j🤬 w dupę"...

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Szczyt bezczelności to nie pójść zagłosować, za to wielce cisnąć na forach,że ten to c🤬j, że tamten to c🤬l, że ogólnie żeli papą selawi.
Ps. Też jestem tego samego zdania, ale k🤬a pójdę zagłosować, dajmy szansę innym j🤬ia nas w dupę, może będzie mniej bolało
. W końcu to jest Mój jak i Twój obywatelski obowiązek i c🤬j.
Ps. Też jestem tego samego zdania, ale k🤬a pójdę zagłosować, dajmy szansę innym j🤬ia nas w dupę, może będzie mniej bolało

podpis użytkownika
Sadistic Uczy Sadistic Bawi Sadistic Ryje BeretY

Spóźniałaś się z tym sucharem o jakieś 7-8 lat
Mówisz, że było szkolenie?
...gradobicie, trzęsienie ziemi i koklusz
Za dużo tvn

Mówisz, że było szkolenie?

ex32 napisał/a:
...gradobicie, trzęsienie ziemi i koklusz
Za dużo tvn

Wpisz w ten "kawał" PiS/PO/SLD/PSL/Ruch Palikota, a wyjdzie na to samo.
Głosuj ciągle na tych samych złodziei i dziw się, że jest jak jest.
Nie ma to jak "spory" zwolenników ww. partii
Taak nadstawiacie dupy tym wszystkim cepom z wiejskiej
Głosuj ciągle na tych samych złodziei i dziw się, że jest jak jest.
Nie ma to jak "spory" zwolenników ww. partii

Taak nadstawiacie dupy tym wszystkim cepom z wiejskiej

@up
"spory"?
ja nie popieram żadnej partii... tylko od kilku lat PO-PSL niszczy kraj, PiS jako opozycja robi wiochę... a lewaki to już w ogóle robią cyrk ....
Kiedyś interesowałem się polityką. Popierałem "jakąś" partie... ale oni wszyscy kłamią.
"spory"?
ja nie popieram żadnej partii... tylko od kilku lat PO-PSL niszczy kraj, PiS jako opozycja robi wiochę... a lewaki to już w ogóle robią cyrk ....
Kiedyś interesowałem się polityką. Popierałem "jakąś" partie... ale oni wszyscy kłamią.

@up
Nie nawiązywałem do posta, tylko do ogółu, gdzie spory występują.
Zwolennicy partii, które wymieniłem tylko się przekrzykują, która jest lepsza, a prawda jest oczywista - różnią się nieznacznie, mając na celu "by żyłą się lepiej (nam, rządzącym)".
Ja staram się interesować, żyjąc znikomą nadzieją, że może coś się w końcu zmieni.
Wybór zostaje tylko w pozarządowych ugrupowaniach. Jak będą również "kłamać"(czyli również kraść, działać na niekorzyść państwa i obywateli itd.), to trzeba próbować kolejnych. W końcu może ktoś się trafi uczciwy... Największą głupotą jest ufać tym, którzy już nas okłamali, raz, drugi, dziesiąty...
Nie nawiązywałem do posta, tylko do ogółu, gdzie spory występują.
Zwolennicy partii, które wymieniłem tylko się przekrzykują, która jest lepsza, a prawda jest oczywista - różnią się nieznacznie, mając na celu "by żyłą się lepiej (nam, rządzącym)".
Ja staram się interesować, żyjąc znikomą nadzieją, że może coś się w końcu zmieni.
Wybór zostaje tylko w pozarządowych ugrupowaniach. Jak będą również "kłamać"(czyli również kraść, działać na niekorzyść państwa i obywateli itd.), to trzeba próbować kolejnych. W końcu może ktoś się trafi uczciwy... Największą głupotą jest ufać tym, którzy już nas okłamali, raz, drugi, dziesiąty...
Trzydziestki dawno nie było na Sadolu
BongMan w głowie zawrócił?

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
@areczos
ty lemingu, przez takich jak ty ten kraj jest tam gdzie jest
ty lemingu, przez takich jak ty ten kraj jest tam gdzie jest
powinno to brzmiec tak:
Szczyt bezczelności -
zagłosować na PO, PiS, PSL, SLD i wyjechać z kraju
Szczyt bezczelności -
zagłosować na PO, PiS, PSL, SLD i wyjechać z kraju