Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
1................1 2015-03-11, 10:32 21
Szczyt bezczelności to głosować na Krula i uczyć się dziennie na państwowej politechnice zgarniając fundusz socjalny za to, że mieszka się na wsi i ojciec ma za małe zarobki, bo nap🤬la na KRUSie dotacje na hektary
Zgłoś
g................4 2015-03-11, 10:38 114
Szczyt bezczelności? Jak do tej pory to PO-PSL robi bagno
Zgłoś
ex32 2015-03-11, 10:44 7
@gramwto2014 Bagno to było jak PIS był przy władzy. LPR, Samoobrona, blokady sejmu itp.
Zgłoś
g................4 2015-03-11, 10:55 35
ex32 napisał/a:

@gramwto2014 Bagno to było jak PIS był przy władzy. LPR, Samoobrona, blokady sejmu itp.

właśnie to widzę... codziennie
Zgłoś
Mercury001 2015-03-11, 11:02 6
Lepiej. Zostać w kraju i w ogóle nie głosować Niech będzie niespodzianką, kto tym razem będzie nas "j🤬 w dupę"...

podpis użytkownika

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
Areczos 2015-03-11, 11:07 7
Szczyt bezczelności to nie pójść zagłosować, za to wielce cisnąć na forach,że ten to c🤬j, że tamten to c🤬l, że ogólnie żeli papą selawi.
Ps. Też jestem tego samego zdania, ale k🤬a pójdę zagłosować, dajmy szansę innym j🤬ia nas w dupę, może będzie mniej bolało . W końcu to jest Mój jak i Twój obywatelski obowiązek i c🤬j.

podpis użytkownika

Sadistic Uczy Sadistic Bawi Sadistic Ryje BeretY
Zgłoś
v................y 2015-03-11, 11:32 29
Spóźniałaś się z tym sucharem o jakieś 7-8 lat

Mówisz, że było szkolenie?

ex32 napisał/a:

...gradobicie, trzęsienie ziemi i koklusz

Za dużo tvn
Zgłoś
kronosmarr 2015-03-11, 11:40 17
Wpisz w ten "kawał" PiS/PO/SLD/PSL/Ruch Palikota, a wyjdzie na to samo.
Głosuj ciągle na tych samych złodziei i dziw się, że jest jak jest.

Nie ma to jak "spory" zwolenników ww. partii
Taak nadstawiacie dupy tym wszystkim cepom z wiejskiej
Zgłoś
g................4 2015-03-11, 12:17 3
@up
"spory"?

ja nie popieram żadnej partii... tylko od kilku lat PO-PSL niszczy kraj, PiS jako opozycja robi wiochę... a lewaki to już w ogóle robią cyrk ....
Kiedyś interesowałem się polityką. Popierałem "jakąś" partie... ale oni wszyscy kłamią.
Zgłoś
kronosmarr 2015-03-11, 12:27 4
@up
Nie nawiązywałem do posta, tylko do ogółu, gdzie spory występują.
Zwolennicy partii, które wymieniłem tylko się przekrzykują, która jest lepsza, a prawda jest oczywista - różnią się nieznacznie, mając na celu "by żyłą się lepiej (nam, rządzącym)".

Ja staram się interesować, żyjąc znikomą nadzieją, że może coś się w końcu zmieni.
Wybór zostaje tylko w pozarządowych ugrupowaniach. Jak będą również "kłamać"(czyli również kraść, działać na niekorzyść państwa i obywateli itd.), to trzeba próbować kolejnych. W końcu może ktoś się trafi uczciwy... Największą głupotą jest ufać tym, którzy już nas okłamali, raz, drugi, dziesiąty...
Zgłoś
Tafariel 2015-03-11, 12:50
Trzydziestki dawno nie było na Sadolu BongMan w głowie zawrócił?

podpis użytkownika

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
btnx 2015-03-11, 12:57 3
@areczos

ty lemingu, przez takich jak ty ten kraj jest tam gdzie jest
Zgłoś
nobas 2015-03-11, 13:01 3
powinno to brzmiec tak:

Szczyt bezczelno​ści -
zagłosować ​na PO, PiS, PSL, SLD i wyjechać z kraju
Zgłoś
Namex 2015-03-11, 13:02 3
Ohh znów wielcy sadolowi eksperci wypowiadają się na temat polityki. Jak chcecie coś zmienić, to musicie niestety się zebrać w kupie i coś zrobić. Bo p🤬leniem i życiem nadzieją to nic nie zmienicie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie