Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:47
Polak_mały 2025-08-13, 6:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tellolek 2025-08-13, 11:32 2
Alosza napisał/a:

Pędził jakby się paliło, ale został zgaszony

aż tak nie pędził. przeleciałem się na to skrzyżowanie i pomierzyłem prędkości, motocyklista przejechał od linii zatrzymania do pierwszego możliwego lewoskrętu z naprzeciwka w 3 sekundy, tam jest ok. 61m co daje 73km/h czyli o 20 za dużo. Będąc szczerym to 20 km/h przekraczasz jak jedziesz 30 na 10 wiec czy to tak sporo?

Zgłoś
mun66 2025-08-13, 19:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sramnawas 2025-08-13, 20:57
Zgłoś
riki88 2025-08-14, 0:44
PutinToSmiec napisał/a:

Nie lepiej recepte na normalce zioło z apteki z thc ? Dzis wlasnie sobie ogarnąłem na gramow za 150zł . Tegalne ziolko .

A jak to ogarnąć ? Ogólnie nie w temacie z ziołem jestem :/
Zgłoś
PutinToSmiec 2025-08-14, 6:50
riki88 napisał/a:

A jak to ogarnąć ? Ogólnie nie w temacie z ziołem jestem :/

drcannabisgram.com/
Ogolnie jest bardzo duzo stron i lekarzy . Tutaj wypełniarz formularz . Napisz ze bol plecow od lat i bezsennosc .. a leki przeciwbolowe tradycyjne zle na Ciebie działają . Ktos sie odezwie w mailu . Popros o jak najwiecej gramow na recepcie . Jest taki kanal na yt np siwybrokuł .on tam wszystko tłumaczy
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem