Motórzysta który ginie na swojej piździawce. Tym razem to 27 letni strażak wiadomosci-lodz.pl/27-letni-motocyklista-zginal-na-rokicinskiej-zdjeci...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
Alosza napisał/a:
Pędził jakby się paliło, ale został zgaszony
aż tak nie pędził. przeleciałem się na to skrzyżowanie i pomierzyłem prędkości, motocyklista przejechał od linii zatrzymania do pierwszego możliwego lewoskrętu z naprzeciwka w 3 sekundy, tam jest ok. 61m co daje 73km/h czyli o 20 za dużo. Będąc szczerym to 20 km/h przekraczasz jak jedziesz 30 na 10 wiec czy to tak sporo?
PutinToSmiec napisał/a:
Nie lepiej recepte na normalce zioło z apteki z thc ? Dzis wlasnie sobie ogarnąłem na gramow za 150zł . Tegalne ziolko .
A jak to ogarnąć ? Ogólnie nie w temacie z ziołem jestem :/
riki88 napisał/a:
A jak to ogarnąć ? Ogólnie nie w temacie z ziołem jestem :/
drcannabisgram.com/
Ogolnie jest bardzo duzo stron i lekarzy . Tutaj wypełniarz formularz . Napisz ze bol plecow od lat i bezsennosc .. a leki przeciwbolowe tradycyjne zle na Ciebie działają . Ktos sie odezwie w mailu . Popros o jak najwiecej gramow na recepcie . Jest taki kanal na yt np siwybrokuł .on tam wszystko tłumaczy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie