Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-24, 11:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 11:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pan_Mordu 2013-03-24, 11:25
Kubica popełnił jeden niepotrzebny błąd, wsiadł za kierownicę normalnego rajdowego samochodu... Mnie w ogóle dziwi, że ktoś na to pozwolił, bo jak wiadomo bolid F1 to zupełnie inna bajka niż klasyczny samochód, zupełnie inna technika prowadzenia itd, itd. Sam jeżdżę na rajdach i wyścigach co prawda amatorsko i obserwując co robi Kubica to widzę, że jest to trochę takie pokazanie na siłę tego, że jeszcze będzie mistrzem jak nie tam to tu. Jak w każdym tego typu sporcie zdarzają się wypadki ale patrząc na Kubicę to wygląda tak jak coś w stylu "zesraj się a nie daj się" a niestety nie o to chodzi, żeby albo wygrać albo się zabić...
Zgłoś
antycypant 2013-03-24, 11:30 1
Czekam na "Kubica crash compilation"
Zgłoś
riczardson 2013-03-24, 11:31
Tak nie jestem w temacie kariery zawodowej Kubicy, ale czy wie ktoś czy on powróci jeszcze do F1?
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 11:40
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 11:41 1
Jasieq napisał/a:

Tak nie jestem w temacie kariery zawodowej Kubicy, ale czy wie ktoś czy on powróci jeszcze do F1?

Jak się będzie tak rozbijał to zamiast F1 będzie Alt +F4 jego kariery
Zgłoś
WizarD90 2013-03-24, 11:53 12
Zgłoś
apacz92 2013-03-24, 12:06 1
Gościu robi to co kocha i tyle jego sprawa zal mi was tych co mu zazdroszczą
Zgłoś
ScrappyCoco 2013-03-24, 12:15
DR_DRE napisał/a:

Jak chcesz wygrać za wszelką cenę to musisz się liczyć z ryzykiem, jego pasja się przeraża w obsesje ale i tak jest dla mnie wielki.

Przeraża to mnie poziom twojej głupoty
Zgłoś
szefwszystkichszefow 2013-03-24, 13:15 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 13:17 27
Robert Kubica - Kolejny wypadek tym razem w ERC Rally Islas Canarias

Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 13:20 2
0:25- błąd pilota? Pewnie biedak się zamyślił- wciąż nie może przestać myśleć o k*tasie dziennikarza.
Zgłoś
swGrzegorz 2013-03-24, 13:28
"Kubica: Niestety, i nie jest to wymówka, na szybkich sekcjach brakowało mi przyczepności tyłu, zwłaszcza na zjazdach. Powinienem był wziąć to pod uwagę. Nie zrobiłem tak, a powinienem był hamować wcześniej.

Byłem w szybkim zakręcie w dół, z łatwością przejeżdżanym pełnym gazem. Potem było mocne hamowanie do trójkowego zakrętu. Kiedy wcisnąłem hamulec, straciłem przyczepność tyłu – zwolniłem więc nacisk [na pedał]. Gdybym tak nie zrobił, obróciłbym się – a droga była wąska. Auto zaczęło jechać bokiem przed zakrętem. Próbowałem się zmieścić, ale uderzyłem w barierę. Nie mogłem zmniejszyć prędkości i uderzyłem lewym tyłem, potem przodem.

Jechaliśmy swoim tempem, nie atakowaliśmy. To doświadczenie, to nie powinno się zdarzyć – ale może. Nawet najmniejszy błąd jest w rajdach kosztowny. To był dla nas dobry weekend, testowanie dobrze nam szło – nawet na pierwszym porannym odcinku było dobrze, nie cisnęliśmy. Musimy wykorzystać doświadczenia, także te negatywne. Takie są rajdy. Od jutra skupiamy się na Portugalii i idziemy do przodu."
Zgłoś
FrasQs 2013-03-24, 13:37 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem