k🤬a, dobrze, że w przepaść nie wpadli
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
up@ dobrze, że w przepaść nie wpadli? jesteś chorym człowiekem
Z................u
2013-03-24, 14:11
Szkoda Roberta, bo to świetny zawodnik, ale szczęście mu nie sprzyja :|
M................n
2013-03-24, 14:16
Za to wypadki ma ogarnięte, jak mało kto:)
C................n
2013-03-24, 14:22
Bez świateł jechał.
skid07 napisał/a:
up@ dobrze, że w przepaść nie wpadli? jesteś chorym człowiekem
czemu? wiem, że to sadistic, ale no k🤬a, nie chciałbym, żeby zj🤬i się z tej drogi z dół. A jak Ty chcesz to jesteś chory
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
Według mnie rzecz tkwi w tym , że rajdy to sport do pierwszego błędu , w f1 natomiast , błąd powodował utratę cennych części sekund , ale na prawdę rzadko kiedy koniec wyścigu. Robert ma za cel wygrać i to wyraźnie widać , jedzie na krawędzi ale zapomina że po pierwsze trzeba dojechać do mety , dopiero potem wygrać w przeciwieństwie do F1 czyli sportu w którym tak na prawdę Kubica spędził większość życia (wliczając gokarty i takie tam). Mimo wszystko życzę powrotu do pełnej sprawności i wielu sukcesów.
z przyzwyczajenia wjechal w barierki
r................t
2013-03-24, 17:20
nie wiem czemu spinacie się do skid07 napisał dobrze a nie szkoda młoty a szkoda że kamera się wyłączyła przy samym uderzeniu a co do F1 to kolego chyba mało razy to oglądałeś bo elementy są tak kruche że od razu się sypie a utrata tych paru sekund często sprawia koniec wyścigu
Relikwie mu się zużyły...
Musi sobie Kubitza nowe sprawić.
podpis użytkownika
Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwc🤬j" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Widzicie, Kubica po kilku OS"ach pokazał że potrafi jeździć mimo że jechał po tych drogach pierwszy raz. Kopecky pewnie już pogodził się z 1-wszym miejscem, aż tu na jego szczęście Robert niestety nie ukończył rajdu. Wierze że w Portugalii znowu da czadu !
Powinien zgłosić się do ruskich po lepszą kamerke.
N................n
2013-03-24, 22:50
andyq jak nie jesteś fanem f1 i wyscigów to pisz o trawie, kwiatkach, wiosnie, zbieraj mlecze dla króli. Nie wiem czy wiesz ... i 96 czy tam 69 osob polubliło Twoj komentarz, Kubica to pierwszy Polak w f1 ! CZAISZ TO SUKO ? Nie wiem czy wiecie ale ! statystycznie kierowców f1 w historii świata jest mniej niż astronautów. Drogi sport nie dla każdego. Kubica jedyny z Polski ! andyqdodawaj komentarze jak sie rozmnażaja grzechotki i w ile dni kiełkuje rzeżucha, bo k🤬a gówno wiesz i próbujesz rechotać
andyq to troll ale martwi mnie to ze w jego slowa uwierzyło 61 osób.
Robert daj juz spokój z tym jeżdzeniem.
l................z
2013-03-24, 22:57
a mogl dalej w F1 smigac.......