Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up@ dobrze, że w przepaść nie wpadli? jesteś chorym człowiekem
konto usunięte
2013-03-24, 14:11
Szkoda Roberta, bo to świetny zawodnik, ale szczęście mu nie sprzyja :|
konto usunięte
2013-03-24, 14:16
Za to wypadki ma ogarnięte, jak mało kto:)
konto usunięte
2013-03-24, 14:22
Bez świateł jechał.
Według mnie rzecz tkwi w tym , że rajdy to sport do pierwszego błędu , w f1 natomiast , błąd powodował utratę cennych części sekund , ale na prawdę rzadko kiedy koniec wyścigu. Robert ma za cel wygrać i to wyraźnie widać , jedzie na krawędzi ale zapomina że po pierwsze trzeba dojechać do mety , dopiero potem wygrać w przeciwieństwie do F1 czyli sportu w którym tak na prawdę Kubica spędził większość życia (wliczając gokarty i takie tam). Mimo wszystko życzę powrotu do pełnej sprawności i wielu sukcesów.
z przyzwyczajenia wjechal w barierki
konto usunięte
2013-03-24, 17:20
nie wiem czemu spinacie się do skid07 napisał dobrze a nie szkoda młoty a szkoda że kamera się wyłączyła przy samym uderzeniu a co do F1 to kolego chyba mało razy to oglądałeś bo elementy są tak kruche że od razu się sypie a utrata tych paru sekund często sprawia koniec wyścigu
Relikwie mu się zużyły...
Musi sobie Kubitza nowe sprawić.
Widzicie, Kubica po kilku OS"ach pokazał że potrafi jeździć mimo że jechał po tych drogach pierwszy raz. Kopecky pewnie już pogodził się z 1-wszym miejscem, aż tu na jego szczęście Robert niestety nie ukończył rajdu. Wierze że w Portugalii znowu da czadu !
Powinien zgłosić się do ruskich po lepszą kamerke.
konto usunięte
2013-03-24, 22:50
Robert daj juz spokój z tym jeżdzeniem.
konto usunięte
2013-03-24, 22:57
a mogl dalej w F1 smigac.......