sarkazm napisał/a:
A czemu mają materac na suficie?
to nie materac tylko taki bajer jak w studiach do nagrań, pełen profesjonalizm

Ja to bym ich nazwał kucharzami. Ten w niebieskim miesza w jakimś wielkim garze a ten za nim podaje przyprawy
O dz🤬ko dziewczyny lecą takie "gwiazdy".
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"

Boże co ludzie robią z siebie pośmiewisko... Tacy debile to chyba tylko w Polsce występują.
Lurmut, Zapomniałeś o Rosji.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
A najgorsze z tego wszystkiego jest to, że znajdzie się jakaś dziunia w białych kozaczkach co ma galerie słit foci na fejsbuczku koniecznie przed lustrem, koniecznie z dziubkiem i koniecznie pod kątem co by cycki były większe i powie do niego: "Widziałam Twoje wideo na JuTube. Zajebiście." i pójdą się r🤬ać i on nie zdąży wyjąć i urodzi się dziecko w którego żyłach płynąć będzie krew dwojga z🤬bów, którzy będą je wychowywać na swoje podobieństwo i to dziecko będzie jeszcze przyszłością tego narodu....

Kamm napisał/a:
Lurmut, Zapomniałeś o Rosji.
No w sumie wszędzie znajdzie się jakiś idiota, ale u nas jest wyjątkowy wysyp ostatnio przez tą słabą zimę rosną jak grzyby

Jak facet może sobie k🤬a zrobić gdziekolwiek kolczyk. Ja p🤬le, p🤬dowate pedały

tony.soprano napisał/a:
młodszy brat waszki g. bandzior haha
właśnie chicałem wspomnieć o koledze z Inowrocławia, że odebrał to jako zniewagę i autor film może liczyć na kosę, bo Waszka to p🤬li i ściąga kominiarę
Przynajmniej jedna rzecz w której jestem biegły, oglądanie głupich filmików... wszystkie widziałem