👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak to obejrzałem to się o mało nogą nie przeżegnałem co za z🤬by ten w niebieskim to nic innego jak gwiazda osiedlowa

Pener666 napisał/a:
no ty pewnie ich bardzo dobrze znasz![]()
podobny poziom![]()
no patrzcie taki błyskotliwy a sarkazmu nie załapał

srebra rodowe przynajmniej założył tzn zaje..sty srebrnygold.
tam spytajcie sie tego ziomala w niebieskio bialym co to znaczy "orginalna" dziewczyna

Suddenly Psychotic napisał/a:
Jeden założył chociaż ''kominiare'' więc zdaje sobie sprawę z tego że robi z siebie solidnego idiotę
![]()
Może i tak. Ale tak naprawdę trzeba oddać szacunek temu drugiemu gdyż zapewne po ujrzeniu tego każda dziewczyna i każdy pasztet nawet ten "zajebisty" od babci nie bedzie chciał się do niego przylepić. No chyba, że pedali się ze zwierzętami to wyjaśniałoby dlaczego swojemu psu założył kominiarkę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie