Na fali popularności sportu prezentuję Wam spory zbiór wypadków naszego nowego sportu narodowego!
Jeżeli ktoś posiada magnetowid 1080p niech pierwszy rzuci kamień na jakość filmu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a kiedy Morgenstern będzie podwójne salto nap🤬lał ?
rust
2014-02-18, 9:35
ten w 8:33 to o jakąś linie trakcyjną zaj🤬 czy co
Amatorzy
czekam tylko aż nasi sportowcy zdobędą pierwsze miejsce w pic🤬olo na małe bramki i polaczki zaczną nazywać to "sportem narodowym"
Tego nie da się oglądać. ja p🤬le oczy szczypią od tej pikselozy
konto usunięte
2014-02-18, 12:29
'Upadł.... I leży.'
Rozj🤬 mnie ten komentarz.
"Jeżeli ktoś posiada magnetowid 1080p niech pierwszy rzuci kamień na jakość filmu. "
Rzucam kamieniem
Bobikufel napisał/a:
czekam tylko aż nasi sportowcy zdobędą pierwsze miejsce w pic🤬olo na małe bramki i polaczki zaczną nazywać to "sportem narodowym"
Bobikufel, za słowo 'polaczki' powinieneś dostać w ryj.
konto usunięte
2014-02-18, 13:02
Narodowym? Gdzie tam. Lalusiowata kopanina miejsca nie ustąpi.
konto usunięte
2014-02-18, 13:06
Upadl i lezy hehehe
konto usunięte
2014-02-18, 13:40
rust, po prostu mu się narty wypięły. Było kiedyś o tym głośno, ale pewnie jeszcze wtedy skoków nie oglądałeś.
Nic nie zastompi piłki norznej!