👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No właśnie. Nikt, nie zginął, ale niektóre wypadki był takie komiczne, że warto dać piwo.
Oni chyba oczu nie mają albo mają je tak skośne że nic nie widzą przez to

ludzie muszą tam być upośledzeniu bo jak można z prędkością 10km/h potrącić pieszego czy rowerzystę ? Lekko przyhamować i jechać dalej , a debile to też siedzą na środku skrzyżowania i się dziwią , że w nich auto walnęło. :/

To jest żółta wersja "Ale urwał".Chińczycy to zrobią podróbkę wszystkiego...
@suiCid3R - Mogę zacząć się śmiać?
Przy okazji - ogarnijcie drzewa na ulicy w 1:09. Wiem, wiem - większość (jak nie wszystkie) ujęć to ta sama ulica, ale tak czy siak, wygląda to zajebiście
W ogóle wiecie dlaczego oni tak wolno jeżdżą? Bo chcą udowodnić wszystkim "znawcom" od crashtestów, że chińskie auta są zajebiste
Przy okazji - ogarnijcie drzewa na ulicy w 1:09. Wiem, wiem - większość (jak nie wszystkie) ujęć to ta sama ulica, ale tak czy siak, wygląda to zajebiście

W ogóle wiecie dlaczego oni tak wolno jeżdżą? Bo chcą udowodnić wszystkim "znawcom" od crashtestów, że chińskie auta są zajebiste

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie