👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bankracy, za stary juz jestem na piwo, teraz tylko wódka i to ze szklanek bo lubię pić po męsku. Pozdrawiam.

Muzyka 21 wieku.....równie dobrze mógł zaprogramować wszystkie instrumenty pod jednym przyciskiem

niezła odświeżona wersja, oryginał też był dobry . Mój brat w to naparzał na Amidze

nie ogarniam tych "empecetek", co innego gdybyś grał to na naciągniętej mosznie smyczkiem, a tak to bez polotu<smutno_bardzo>
duchu14 no, no, no, to ty już wódkę pijesz, I TO ZE SZKLANEK! Bo inny alkohol jest pedalski a ty jesteś macho... A tak poważnie to tylko się pogrążyłeś takim tekstem zamiast po męsku (bo inaczej pedalsko!) to zignorować i dalej pić ze szklanki bo na piwo jesteś za stary, uśmiałem się. Pozdrawiam.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie