👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jazda bez kasku,jazda bez ochraniaczy.To się nazywa po naszemu MOTOP🤬DA

Szkoda, że się nie wyj🤬 bo miałby darmowy peeling
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

przy takich prędkościach uderzenie byle robala w kask odgina czachę. chłop nie ma za grosz rozumu
^ Bardzo mi przykro, że doświadczyłeś takiego dyskomfortu. I to w poniedziałek.
Jak ktoś lubi patrzeć na kolesia co otwiera ryj c🤬j wie po co to jego sprawa
Essent napisał/a:
Jazda bez kasku,jazda bez ochraniaczy.To się nazywa po naszemu MOTOP🤬DA
![]()
Sam jestes p🤬da i do tego tępa.
Wyobraź sobie, że sa na świecie miejsca, gdzie NIE MUSISZ mieć kasku ani ochraniaczy- za to MUSISZ miec okulary i podstawowe ubezpieczenie- to wszystko, co MUSISZ miec.
Nie chce ci roz🤬bac moózgu, bo jakbym ci wypunktowal, czego jeszcze nie musisz miec, to mogloby sie tak to skonczyc dla ciebie.
Albo gorzej

od debili na motorach gorsi są tylko debile w internetowych komentarzach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie