👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Eurek napisał/a:
polskich z małej bo przymiotnik

Poprawia innych, a sam popełnia podstawowe błędy... Twoja wypowiedź powinna brzmieć tak --> "Polskich" z małej, bo przymiotnik.
Odrobinę konsekwencji do siebie w tym, co się od kogoś innego wymaga.
^up
Zamiast tego śmiesznego "-->" powinieneś użyć dwukropka. I lepiej by brzmiało zdanie: (...) "polskich" z małej, bo to przymiotnik.
Wtedy już się nie ma do czego przyczepić.
e:
Odrobinę konsekwencji do siebie w tym, czego się od kogoś innego wymaga.
Zamiast tego śmiesznego "-->" powinieneś użyć dwukropka. I lepiej by brzmiało zdanie: (...) "polskich" z małej, bo to przymiotnik.
Wtedy już się nie ma do czego przyczepić.

e:
Huuudy_z_Mafii napisał/a:
Odrobinę konsekwencji do siebie w tym, co się od kogoś innego wymaga.
Odrobinę konsekwencji do siebie w tym, czego się od kogoś innego wymaga.
OCB napisał/a:
Ponownie sory za brak Polskich liter
To mogłeś chociaż po polsku przeprosić.
Czemu nie wyświetla mi 70% wszystkich filmików lub obrazków na sadisticu?

Ostatnio na sadolu wysyp bezrobotnych humanistów się zrobił

speedvolume napisał/a:
Czemu nie wyświetla mi 70% wszystkich filmików lub obrazków na sadisticu?
Zamknij przegladarke i ponownie otwórz.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie