Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Verbatim369 2015-02-06, 13:51 9
Tylko głupio tak potem mówić, że się jeździ H🤬jarą.
Zgłoś
piotrek22g 2015-02-06, 13:55 31
kolorek mi się średnio podoba, swojego zamówię w innym
Zgłoś
DupcTp 2015-02-06, 13:59 6
Ciekawe kiedy bedzie z nim filmik na Hardzie ?
Zgłoś
L................5 2015-02-06, 14:07 5
będzie mandacik za jazde pod wpływem
Zgłoś
boss. 2015-02-06, 14:16 46
Auto przepiękne.Przekazanie auta klientowi to wielka porażka.Wyglądało to jak odbiór Pasata u Mirka w komisie po przyznaniu kredytu.
Zgłoś
weltmajster 2015-02-06, 15:05 9
Ale jestem biedny.
Zgłoś
d................a 2015-02-06, 15:21
Ludzie to mają farta.
Zgłoś
cys23 2015-02-06, 15:21 6
Nic🤬ja bym tego nie chciał. Tyle hajsu co to stoi zainwestowałbym w jakieś porshe 1973 czy mustanga o podobnym wieku. gran torino, lincoln, jakiś klasyk. A ta suszarka to taka sieć na różowe, tępe dzidy.
Zgłoś
drukarka666 2015-02-06, 15:35 9
Rozumiem, że kastracja jest wliczona w cenę?

Ja się wk🤬iam jak przy hamowaniu mi się zaświeci kontrolka ABSu w moim samochodzie, tu bym nie wytrzymał od nadmiaru światełek i tandety w środku. Nie lubię się powtarzać, ale zrobię to.

Moim zdaniem dokładnie jak wnętrze tego samochodu wygląda odbytnica George'a Michael'a, tylko kryształków Svarovskiego brakuje.

podpis użytkownika

In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
Zgłoś
uho82 2015-02-06, 15:56 6
k🤬a lusterka jak w moim chińskim skuterze
Zgłoś
C................N 2015-02-06, 16:09 5
ale ma c🤬jowe lusterka
Zgłoś
mustangscs 2015-02-06, 16:39 2
hmmm, ja wiem że prawdopodobnie nikogo z nas nie będzie nigdy stać na takie Pagani, ale kurna za taką kase mógł by kupić pięknego Aston Martina, SLR'a, albo tamtego McLarena. Miał by i ładne auto i jeszcze by mu kasy zostało. No ale tak, liczy się prestiż.
Zgłoś
J................r 2015-02-06, 16:44 3
Gosc ma w h🤬j kasy ale to Paganini poza wszystkimi legendami bo prostu nie powala, ladne auto sportowe, ale wydaje sie troche male przez co w takiej formie uwazam ze jest dobre dla kobiety. Cos w stylu auta dla kobiety : Audi TT Audi R8 , Natomiast ja preferuje masywniejsze samochody z wygladu: Typu Aston, Mercede SLS , Ferari.
Dobrze ze nie mam hajsu i problemow ktory super samochod sobie kupic
Zgłoś
k................M 2015-02-06, 17:30
Wolałbym zobaczyć jak odbiera wp🤬l.

Swoją drogą ciekawe kiedy pourywa sobie lusterka bo kurewsko odstają
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie