BongMan, nie graj eksperta, wszyscy pamietamy co pisałeś o swojej byłej.
Mam już z nią zgodę od pewnego czasu i przyznaję przed wszystkimi (przed nią już przyznałem wcześniej i przeprosiłem), że zachowałem się po frajersku.
Aga - pozdrawiam

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Mam już z nią zgodę od pewnego czasu i przyznaję przed wszystkimi (przed nią już przyznałem wcześniej i przeprosiłem), że zachowałem się po frajersku.
Czekaj, czekaj. Mówiłeś wtedy, o ile mnie pamięc nie myli, że babka dawała na prawo i lewo. I to Ty się zachowałeś po frajersku?
Ja p🤬lę, najlepszym sposobem żeby takiego lachona wyrwać to nie nachalne pukanie się łbami, tylko udawanie że ma się wyj🤬e (a na prawdę w majtach wyrasta sosna kanadyjska). Należy być gentlemanem lecz bez zbędnej wazeliny, zachować się spokojnie i zaproponować kolejną randkę. Powiedzieć że było zajebiście (nawet jak było c🤬jowo), przytulić lachona i się pożegnać (laska jak chce pójść w ślinę to nie trzeba ją o to prosić).
Jak mówi stare indiańskie przysłowie "miej wyj🤬e a będzie ci dane". A jeśli typiara nie ulegnie za kolejnym razem to już lepiej wyjść na wyluzowanego faceta niż na taką żałosną, upierdliwą p🤬dę.
Oto poradnik dla użytkowników sadistic.pl
Dzięki

egion665 dał jedyną sensowną radę, grzecznie ale obojętnie wobec laski to sama przyjdzie jak nie ona to inna a pierwszej strata. Większość panien jest łatwa do poderwania, tylko faceci coraz większe p*zdy się robią.
i to jest prawda. Zależy też w jakim środowisku, ale w dzisiejszych czasach nie móc wyrwać przeciętnej laski to serio trzeba być albo jakąś mega p🤬dą, albo burakiem bez wyczucia. Ja tam polecam jechać na full kulturce, ale z dystansem i wyluzowaniem, może być lekko romantiko, rozśmieszyć panienkę parę razy i jeśli nie wyglądasz jak jakaś łajza to nie najgorsze 6/7 wyrwane.
Teraz mi napiszcie, żebym wyp🤬alał

Czekaj, czekaj. Mówiłeś wtedy, o ile mnie pamięc nie myli, że babka dawała na prawo i lewo. I to Ty się zachowałeś po frajersku?
Dała mu dupy na zgodę a że k🤬s nie sługa Bonguś przyjął. Sosnowiec Style.

To,że kobitka nie chciała się z nim lizać może oznaczać,że po prostu koleś jej się nie spodobał.Kultura wymaga odpowiedniego zachowania dlatego grzecznie się odsuwała a nie powiedziała po prostu sp🤬alaj
Brawa dla niej za cierpliwość bo koleś naprawdę nachalny..
Ale nie był na tyle brzydki by się przytulać? Ah ta babska logika

Chyba lepiej już się przytulić niż lizać