Najwyraźniej niezainteresowana...Monika ty suko ;(
Konto usunięte
2013-09-26, 12:42
Po cholerę się z nim obmacuje żeby potem odtrącać! Głupia dz🤬ka!
do garów szmaty
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
Konto usunięte
2013-09-26, 12:52
Ja też mam ból dupy jak patrze na te SUUUKIIII
wal z bani cioto,nie daj się tak traktować,ale mnie wqrwiła szmata.
Konto usunięte
2013-09-26, 13:20
Ja p🤬lę, najlepszym sposobem żeby takiego lachona wyrwać to nie nachalne pukanie się łbami, tylko udawanie że ma się wyj🤬e (a na prawdę w majtach wyrasta sosna kanadyjska). Należy być gentlemanem lecz bez zbędnej wazeliny, zachować się spokojnie i zaproponować kolejną randkę. Powiedzieć że było zajebiście (nawet jak było c🤬jowo), przytulić lachona i się pożegnać (laska jak chce pójść w ślinę to nie trzeba ją o to prosić).
Jak mówi stare indiańskie przysłowie "miej wyj🤬e a będzie ci dane". A jeśli typiara nie ulegnie za kolejnym razem to już lepiej wyjść na wyluzowanego faceta niż na taką żałosną, upierdliwą p🤬dę.
Konto usunięte
2013-09-26, 13:29
A ona cały czas myślała: "Co za pojeb, zamiast dać mi laskę do wypucowania on chce się buziakami wymieniać."
Konto usunięte
2013-09-26, 13:41
legion665 dobrze gada, gość p🤬da niemiłosierna.
Powyższe komentarze z nieuzasadnioną agresją wobec tej kobitki świadczą, że wielu z autorów tych komentarzy miało podobnie... ale coż, się podrywać najpierw nauczcie p🤬deczki
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
DruM
2013-09-26, 13:51
może śmierdzi mu z ust..
Aż żal patrzeć. Ona chyba chciała mu zapewnić wstrząs mózgu żeby się odj🤬.
podpis użytkownika
Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Konto usunięte
2013-09-26, 13:54
@Conscribo
Sam jesteś p🤬dą i nie oceniaj ludzi po jednym zdaniu młotku!
Konto usunięte
2013-09-26, 14:00
helmanss napisał/a:
@Conscribo
Sam jesteś p🤬dą i nie oceniaj ludzi po jednym zdaniu młotku!
Właśnie udowodniłeś, że nie masz bólu dupy w tym temacie
Kobieta to takie dziwne stworzenie, że nawet jak będzie chciała tego samego co facet, to będzie udawać że nie, żeby pobawić się jego kosztem i zrobić z niego lamusa. Dlatego trzeba robić tak napisał legion665 albo, jeśli panna nie jest tego warta, to zwyczajnie ją olać
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Garrone napisał/a:
Właśnie udowodniłeś, że nie masz bólu dupy w tym temacie
on akurat jest hejterem i od jakiegoś czasu się zastanawiamy czy mu nie wj🤬 jakiejś kary długookresowej, bo syfi
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.