👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli słowo "śmiałek" oznacza teraz debila...
Ciekawe, nie powiem...
Ciekawe, nie powiem...
Założę się, że językiem nie da rady dotknąć. Zostałby wtedy supergwiazdą tiktoka.
Taki śmiałek, że tylko smrodu w domu narobił.
Mógł lepiej ten swój kudłaty ryj podwędzić.
Mógł lepiej ten swój kudłaty ryj podwędzić.

Kiedyś jako młokos (po pijaku) założyłem się o jakąś głupotę, ze zgasze kiepa na udzie. Przegrałem zgasiłem. A że nie bolało, to drugiego zgasiłem z byle powodu.
Heh, lepsze to, niż wspinanie się na słupy i dotykanie 1kV...
Heh, lepsze to, niż wspinanie się na słupy i dotykanie 1kV...
Wow that was very cool! Ah ci cferykanie zawsze optymistycznie nastawieni
dobra jak nie kojarzycie czym jest CKY to już widzę po komentarzach kto ile ma lat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie