👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
7 punktów na 10 możliwych za prezentację, styl, rezultat i dźwięk.
FralTral napisał/a:
Wgl. nie przepraszam ze mi go nie zal. Kolor skory zobowiazuje.
Co ma wspólnego kolor skóry z jego wyczynem?! Każdy kto próbuje tego typu ewolucji, wcześniej czy później zaliczy mniej lub bardziej spektakularną glebę. A jak chcesz wiedzieć to ten koleś jest chińczykiem...
dokladnie. co ma tutaj kolor skóry do tego że jest debilem ?
nawet nie wie jak sie wybijać. wógóle jaki jest sens robić to na takim podłożu.
do kolegi FralTral: nie nadużywaj pewnych zwrótów.
bo troche ich nie umiesz używać.
a jak nie masz pojęcia o nacjach - to zamknij lepiej morde i sieć cicho w piwnicy.
nawet nie wie jak sie wybijać. wógóle jaki jest sens robić to na takim podłożu.
do kolegi FralTral: nie nadużywaj pewnych zwrótów.
bo troche ich nie umiesz używać.
a jak nie masz pojęcia o nacjach - to zamknij lepiej morde i sieć cicho w piwnicy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie