👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
słyszałem od kumpli że chłopaki z C18 się tam organizowali i nawet kilku nastu dorwali ale większość spieprzyła
a gdzie była aNTIFA ?
taka lewacka impreza bez nich ?
a gdzie była aNTIFA ?
taka lewacka impreza bez nich ?

tasior87 napisał/a:
co niesie ze sobą lewactwo?Po tym filmiku widać, że lewactwo nie niesie za sobą nic godnego naśladowania, żadnych wartości żadnych idei, a przy tym wszystkim jest bandą idiotów, nieuków, ignorantów, lalusiów, pedałów, anarchistów i wszystkiego najgorszego ścierwa...dziękuje dobranoc
- prawa pracownicze
- demokracja bezpośrednia
- sprzeciw wobec szowinizmu
- sprzeciw wobec wyzysku kapitalizmu
- itd...
a co niesie ze sobą "prawactwo"? tylko proszę o konkrety, a nie o nic nie znaczące slogany typu: "bóg honor ojczyzna" albo "wielka polska katolicka" - bo z patriotyzmu i modlitwy nie wyżyjesz, więc proszę o konkrety

wśród lewaków i wśród narodowców są ciemne masy - a tutaj nawet tej ciemnoty pyciarze nie potrafili ani znaleźć ani wyśmiać...
debile - piwa nie będzie...
debile - piwa nie będzie...
rrdzony napisał/a:
co niesie ze sobą lewactwo?
- prawa pracownicze
- demokracja bezpośrednia
- sprzeciw wobec szowinizmu
- sprzeciw wobec wyzysku kapitalizmu
- itd...
a co niesie ze sobą "prawactwo"? tylko proszę o konkrety, a nie o nic nie znaczące slogany typu: "bóg honor ojczyzna" albo "wielka polska katolicka" - bo z patriotyzmu i modlitwy nie wyżyjesz, więc proszę o konkrety
hahah lewaczek się odezwał
lewactwo jedyne co nam przyniosło to śmierć i upokorzenie
1939 pamiętasz? czerwoni przyjaciele wbili nam nóż w plecy
w 1945 zafałszowane wybory przejęcie władzy na Polską
i jeszcze 45 niewoli
nie po to Polacy walczyli z komunizmem żeby teraz jacyś idioci to propagowali
lewaki nie pomagają normalnym ludziom tylko nierobom , bezdomnym , pedałom i debilom
co niesie prawica :
-rozwój
-szacunek potomnym
-pomoc ludziom pracy
-silny naród
-bezpieczeństwo
-zwalczanie narkomani
-tradycje i korzenie

Najlepsze jest to że większość tutaj siuśmajtków zawsze krzyczy precz z komuną czy lewactwo pedalstwo itp. Ciekawe co na to Wasi rodzice, ciekawe kiedy większość z Was się urodziło i jak było.
Ten filmik nie pokazuje nabijania się z Lewicy tylko pokazuje głupotę redaktorzyny co niby przeprowadzał krótkie wywiady. Ale i tak dalej userzy (nie wszyscy) sadistica będą popijać mleczko przed kompem i pisać "lewactwo, pedalstwo, komuchy". Szkoda słów na bachorów..
Ten filmik nie pokazuje nabijania się z Lewicy tylko pokazuje głupotę redaktorzyny co niby przeprowadzał krótkie wywiady. Ale i tak dalej userzy (nie wszyscy) sadistica będą popijać mleczko przed kompem i pisać "lewactwo, pedalstwo, komuchy". Szkoda słów na bachorów..

Jedynym który się tu skompromitował to redaktor - dawno nie widziałem takich tanich tekstów, w wykonaniu takiego patafiana. Bezczelności nie należy mylić z elokwencją. Pal licho kto jest po jakiej stronie- zniesmaczony byłbym też gdyby ktoś atakował prawicę w tak nikczemny sposób, nawet jeśli nie pałam do niej sympatią.
PS - mam jeszcze pytanie odnośnie początku - czy jeśli Pan Redaktor też buszuje po tym pochodzie to też jest gay?
PS - mam jeszcze pytanie odnośnie początku - czy jeśli Pan Redaktor też buszuje po tym pochodzie to też jest gay?
Ja się w politykę nie wdaję, z tej dyskusji powyżej wynika tylko tyle, żel najlepiej by było jakby Polska sie podzieliła na prawo i lewo, z czego lewo mogłoby leżeć na wschodzie, tam i tak już bieda.
A nawiązując go HK- jest to dawna kolonia brytyjska, przekazana w 1990 roku chinom, aczkolwiek tworzy praktycznie niezależne państwo, gdzie prawo różni się od tego stosowanego w państwie środka. Nadmieniam tylko, iż HK jest w posiadaniu największego portu kontenerowego na świecie, posiada wiele budynków zajętych przez biura i magazyny. Zastosowanie tam przestarzałej polityki gospodarczej zniszczyłoby kurę znoszącą złote jaja... to tak gwoli ścisłości, w odniesieniu do wypowiedzi tego palanta w okularkach
A nawiązując go HK- jest to dawna kolonia brytyjska, przekazana w 1990 roku chinom, aczkolwiek tworzy praktycznie niezależne państwo, gdzie prawo różni się od tego stosowanego w państwie środka. Nadmieniam tylko, iż HK jest w posiadaniu największego portu kontenerowego na świecie, posiada wiele budynków zajętych przez biura i magazyny. Zastosowanie tam przestarzałej polityki gospodarczej zniszczyłoby kurę znoszącą złote jaja... to tak gwoli ścisłości, w odniesieniu do wypowiedzi tego palanta w okularkach

Dlatego należy zwalczać nacjonalistyczne ścierwo najlepiej jak się da...
Co i rusz próbują wszystkim wmówić, że promują wartości narodowe, a sami pragną połowę kraju zabić za to, że nie mieszczą się w wąskim, faszystowskim rozumku.
Co i rusz próbują wszystkim wmówić, że promują wartości narodowe, a sami pragną połowę kraju zabić za to, że nie mieszczą się w wąskim, faszystowskim rozumku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie