Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tasior 2010-11-17, 0:20 30
Po tym filmiku widać, że lewactwo nie niesie za sobą nic godnego naśladowania, żadnych wartości żadnych idei, a przy tym wszystkim jest bandą idiotów, nieuków, ignorantów, lalusiów, pedałów, anarchistów i wszystkiego najgorszego ścierwa...dziękuje dobranoc
Zgłoś
zonk 2010-11-17, 0:29 13
lewiacy źli, narodowcy źli... może tak skończy się te polityczne p🤬lenie na sadisticu ?
Zgłoś
Tasior 2010-11-17, 0:32 1
SQT napisał/a:

lewiacy źli, narodowcy źli... może tak skończy się te polityczne p🤬lenie na sadisticu ?

Widać, że jesteś jeszcze za głupi na sadistica.
Zgłoś
vass 2010-11-17, 2:16 4
tasior87 napisał/a:

A Ty za mądry
Zgłoś
Pan Kibel 2010-11-17, 2:24
co za tumany p🤬lone
Zgłoś
zonk 2010-11-17, 6:49 8
tasior87 napisał/a:

do c🤬ja pana, ostatnie czasy co chwilę jakiś palant wyskakuje z filmem typu: PIS jedzie po PO, PO jedzie po PIS, nardowocy jadą po lewakach, l;ewacy jadą po narodowcach. Sorry ale to ni c🤬j sadystyczne jest, ani smieszne, ani ciekawe bo mnie tak obchodzi jak zeszłoroczny śnieg.
Zgłoś
R................x 2010-11-17, 10:34 11
Uwolnić Rudolfa Hessa!!!
Zgłoś
N................r 2010-11-17, 11:13 1
No lewacy faktycznie zwykle tylko krzyczą, ale ten facet co zadawał pytania to specjalnie chciał ich zj🤬 i on nie oczekiwał odpowiedzi ich ciciał z nich zrobić idiotów a co oczywiste robił to tyko po to żeby jego żałosna strona (Pytam.pl chyba) mogła prosperować i żeby on mógł uciułać te 2000 zł nic nie robiąc i nic nie umiejąc. Gość nie jest lepszy od lewaków. J🤬 go!
Zgłoś
A................e 2010-11-17, 11:35 1
żałosny ten koles... chcial zablysnac ale niestety slabe gadanie miał...
Zgłoś
think666 2010-11-18, 0:37 6
Wybaczcie, ale jak słyszę zdanie typu "lewacy są głupi, jałowi, nie przejawiają żadnych wartości" to aż mnie ściska. Głupi, jałowi, zdegenerowani, otumanieni itd. ludzie są po zarówno po lewej i po prawej stronie.

tasior87, skoro uważasz, że "Po tym filmiku widać, że lewactwo nie niesie za sobą nic godnego naśladowania, żadnych wartości (...) jest bandą idiotów, nieuków, ignorantów, lalusiów, pedałów, anarchistów " to wychodzi na to, że wszyscy prawicowcy zachowują się jak obrońcy krzyża tak? Głupi jesteś.

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
b................a 2010-11-18, 14:57
1:52

-A może mi Pan pokaże, co to jest?
-Ja Panu nic nię będę pokazywać

Spadłem z krzesła ze śmiechu
Zgłoś
xyz893 2010-11-18, 15:16 2
Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę

Uwolnic Rudolfa Hessa
Zgłoś
t................r 2010-11-18, 15:19 2
No niestety. największego idiotę to z siebie zrobili sami pytający. no bo czemu np ma sluzyc wmawianie kaliszowi ze jest mannem? nie lubie kalisza, ale koles pytajacy chyba nie skojarzyl co to desygnat . calu filmik jest gowniany i na jedno kopyto: zadawac idiotyczne pytania tak zeby pytani nie wiedzieli o co chodzi. nie udowadnia to niczego, poza tym jak niski poziom reprezentuja pytajacy. przykre
Zgłoś
suiCid3R 2010-11-18, 16:22 2
założe się że gdyby podobną sonde zrobić po stronie narodowców,to pewnie usłyszelibyśmy same inteligentne, merytorycznie i blyskotliwe wypowiedzi.
a ten matopędzel który zadawał te ""jakże zabawne" pytania jest po prostu wk🤬iajacy.

podpis użytkownika

Powiedzcie Fochnie gdy was zapyta, ze nie ma woja nad Wita!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie