Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Kolesiostwo w Urzędzie Pracy
konto usunięte • 2015-12-12, 17:22
Witam. Dziś chciałbym opowiedzieć Wam historię której byłem świadkiem w Urzędzie Pracy. Staram się o dofinansowanie z Unii na rozpoczęcie własnej działalności także musiałem parę dni temu skierować swoje kroki do UP.

Po długim oczekiwaniu pod drzwiami, po minięciu przerwy śniadaniowej dla tych nierobów przyszła w końcu moja kolej. K🤬a poczułem się jakbym wygrał los na loterii...

Siedzę w pokoiku, kobitka po drugiej stronie wklepuje dane do komputera a ja przysłuc🤬ję się rozmowie, która toczy się w sąsiednim pomieszczeniu (której nie powinienem być świadkiem):
- No słuchaj Mirek ty nie szukasz pracy? Mam tutaj ciekawą ofertę. Bla bla bla bla...

Tutaj najciekawsza kwestia która mnie osobiście wk🤬iła:
- No bo pracodawca nie chce żeby mu się przewijali ludzie tylko chce jedną zdecydowaną osobę. Nawet nie będę tej oferty wrzucała na tablicę tylko zadzwonię i powiem, że przyjdziesz na rozmowę...

Po chwili faktycznie zadzwoniła do jakiejś kobietki i umówiła chłopaczka na rozmowę.

Mieszkam w małym mieście także po rozmowie tej urzędowej mendy wiedziałem o jakiego pracodawcę chodzi.

W tym momencie postanowiłem pokazać jakim jestem wrednym c🤬jem.
Po wyjściu z tego burdelu pierwsze kroki skierowałem do lokalnej gazetki aby dać ofertę pracy (pracodawca powinien mi podziękować zaoszczędziłem jego cenny czas i poświęciłem parę zł). Ogłoszenie pojawi się w poniedziałek.

Ofertę umieściłem także na kilku popularnych lokalnych stronach . Taki dobry wujek ze mnie.

Kończąc moje wypociny. Wiem, że nie zbawię tego świata ale mam nadzieję, że przez moje działanie ten miras nie zostanie zatrudniony a pracodawca nie odpędzi się od chętnych (tym bardziej, że mamy taki okres a nie inny i bezrobocie duże).
Serdeczny c🤬j im na imieniny. Taki Mireczek siedzi na dupie w domu, sami do niego zadzwonią i pod nos podsuną ciepłą posadkę a ludzie pod drzwiami czekają po kilka godzin i c🤬ja dostaną
Zgłoś
YaPa123 2015-12-12, 22:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kaiel 2015-12-12, 22:47
Zlikwidować to dziadostwo, zus też zlikwidować, na bruk kolaborantów, ośmiornicofili do pierdli i batem
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-12, 23:19
Dotacje... Kasa dla ludzi, którzy nie potrafią odłożyć na własny biznes, biorą dotację i żyją dalej... Od dotacji, do dotacji...
Zgłoś
Dziad_Inżynier 2015-12-13, 1:07 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-13, 2:44 1
Zgłoś
Stnq 2015-12-13, 3:00
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2015-12-13, 12:12 3
Zgłoś
Stnq 2015-12-13, 14:42 1
Zgłoś
Dziad_Inżynier 2015-12-13, 14:46 1
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2015-12-13, 16:14 1
Zgłoś
Stnq 2015-12-13, 17:10
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2015-12-13, 18:17 1
Stnq napisał/a:

Nikt nie chciał płacić pieniędzy, które ja chcialem,

hahaha! nie dziwię się, bo żeby brać pieniądze to trzeba coś sobą reprezentować.
Stnq napisał/a:

mógłbym kupić twoją rodzinę na targu,

Niemógłbyś, bo niewolnicy nie mogą kupować I zapamiętaj o tym że cokolwiek byś nie chciał i tak jesteś parobkiem. Przynieś, podaj, pozamiataj. Byłeś, jesteś i będziesz, bo takie masz maniery. I nawet przebywanie na emigracji wsród cywilizacji czy innych "informatyków" tego nie zmieni. Nawet synek Brajan i córka Dżesika
Stnq napisał/a:

córeczce kurewce kupić.

nie będę się zniżał do Twojego poziomu i jechał po twojej rodzinie, choć chciałbym Cie pochwalić, że Twoja mama była najlepsza na dzielnicy
Stnq napisał/a:

Paszoł.

Oooo, tak do Ciebie mówią Twoi nowi właściciele czy tak żegnali poprzedni jak tyrałeś na wykopkach?
Stnq napisał/a:

niż został taką mendą, jaką jest pracodawca z Polski.

Nigdy nie zostaniesz pracodawcą, czy tu czy tam, bo masz w genach bycie wyrobnikiem. Tylko nie zapomnij mi odpisać że jesteś szanowanym programistą w Microsofcie który lada moment zaczyna działać na własną ręke

Dobra, dość śmiechu, bo mnie brzuch już boli od tego. Idź już spać bo od rana czeka Cię zmywak
Zgłoś
Stnq 2015-12-13, 18:47
Zgłoś
Zimny_Dran 2015-12-13, 19:19
@up kiedy kończą się argumenty zaczyna się obrażanie
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2015-12-13, 19:20
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem