Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
J................k 2013-04-21, 23:50 35
Przynajmniej kumpel ma poczucie humoru, ja bym za takie cos gonga w ryj zasadzil,kumpel czy nie kumpel ,pamiec o Matce wazniejsza
Zgłoś
damianwro 2013-04-21, 23:52 10
wnikliwa analiza, tudzież ocena poziomu wypowiedzi, pozwala mi wysnuć przypuszczenie, iż wkradła się weń literówka:

slawo90 napisał/a:

Sytuacja prawdziwa(z dziś)

Po siłce jeden znajomy mówi:
- No to kończymy na dziś,
- Skończe to wieczorem w twojej matce,
- Najpierw musialbyś ją odkopać.

PS. oczywiście j🤬 real
Zgłoś
M................n 2013-04-22, 2:54
badum tsss
Zgłoś
S................n 2013-04-22, 8:47 2
damianwro napisał/a:

wnikliwa analiza, tudzież ocena poziomu wypowiedzi, pozwala mi wysnuć przypuszczenie, iż wkradła się weń literówka:

PS. oczywiście j🤬 real

domyśliłbyś się, że chodzi o piłkę nożną

Odstęp między S a P na klawiaturze jest dość spory jak na błąd
Zgłoś
samae 2013-04-22, 9:39 5
Za moich czasów za pojazd po mamie było obicie pyska.
Taki przedsmak do solówki...

... teraz te cioty się z własnych matek śmieją...
Zgłoś
!Timon 2013-04-22, 9:45 2
@samae

Aleś Ty nienowoczesny! Za pokutę zakładaj rurki, bierz tęczową flagę i zapierniczaj na najbliższą paradę równości.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
x................s 2013-04-22, 11:30
Ja tam nie reaguje na pocisk po rodzicach jakos mnie to nie wzrusza. Ani to nie boli ani nic nie zmieni.
Zgłoś
g................1 2013-08-12, 23:44
Hmmm... Gdyby jego znajomy był kosmitą i miał odpowiedzieć w ten sam styl... To ciekawie by to wyglądało jakby nie patrzeć,ach jaka ulga przy popuszczaniu... Wyobraźni.
Zgłoś
marcino_zly 2023-06-09, 20:34
Jesusek_Chytrusek napisał/a:

Przynajmniej kumpel ma poczucie humoru, ja bym za takie cos gonga w ryj zasadzil,kumpel czy nie kumpel ,pamiec o Matce wazniejsza

Kończyłeś w swej matce?
Zgłoś