Dla ciekawych link do artykułu KLIK
To że jechał za szybko to inna sprawa ale być może bez tego manewru dostawczaka przejechał by bez wpadania w poślizg
Ten słynny zakręt znajduje się na południu Polski. Nie pierwszy i podejrzewam nie ostatni wypadek w tamtym miejscu.
Dla ciekawych link do artykułu
Coś Ci się pop🤬liło, bo to nie jest "Zakręt idiotów" w Bielsku-Białej, tylko "Zakręt mistrzów" w Rudzie Śląskiej.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCoś Ci się pop🤬liło, bo to nie jest "Zakręt idiotów" w Bielsku-Białej, tylko "Zakręt mistrzów" w Rudzie Śląskiej.
Mylić się jest rzeczą ludzką, ale twoje wypociny w komentarzach to już kwestia wychowania.

Mylić się jest rzeczą ludzką, ale twoje wypociny w komentarzach to już kwestia wychowania.
Chyba za bardzo się tym przejąłeś, żeby wchodzić w profil i szukać haków

Można by też dodać, że ja zwróciłem się do Ciebie z wielkiej litery, a Ty do mnie z małej. Wychodzi na to, że to jednak Ty jesteś niewychowany.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówpodpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Niech mi ktoś wyjaśni gdzie niby dostawczak jest czemus winien? Przecież jedzie cały czas swoim pasem, a przynajmniej z tego wideo nie jest się w stanie ocenić jego winy...
W 1sekundzie zmienia ze skrajnego prawego na środkowy
Niech mi ktoś wyjaśni gdzie niby dostawczak jest czemus winien? Przecież jedzie cały czas swoim pasem, a przynajmniej z tego wideo nie jest się w stanie ocenić jego winy...
1 sekunda filmu , widac jak dostawczak zmienia pas
podpis użytkownika
Miedzymordzieright is right
left is not right