18 grudnia jadąc sobie ze sklepu, nagrałem ciekawą sytuację. Pinda jadąca Micrą nie zauważyła sygnałów i wpier**liła się pod uprzywilejowane ch*j wie co. Policja zjawiła się szybko, gdyż był wtedy mecz z Legią i przypada 98371983 patroli na 1 ulice.
Nie było bo moje.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-21, 21:19
glupie slonzaki zryjcie wungiel
konto usunięte
2013-12-21, 21:58
fajnie sobie z Kobitą gadasz, słychać ze ogarnięta.
piwko dla Was
uprzywilejowany pojazd może wjechać na skrzyżowanie "kiedy chce", lecz kiedy dojdzie do wypadku uprzywilejowany jest winny jeśli np kidy wjechał na czerwonym, czy dokonał lewoskrętu itp
od kiedy jakies xxx Security jest pojazdem uprzywilejowanym?
konto usunięte
2013-12-21, 22:12
pierwszy komentarz pod filmikiem wyjaśnia cala sytuacje i koniec.
konto usunięte
2013-12-21, 22:18
A Ty startuj szybciej na tych światłach, bo przez takich przejezdzaja 4 auta na zmianie.
zajebista muzyke sluchasz

szczegolnie ta pierwsza
konto usunięte
2013-12-21, 23:09
wina pojazdu uprzywilejowanego
Jeżeli pojazd uprzywilejowany przejeżdza przez krzyżowanie na czerwonym świetle to inni uczestnicy ruchu powinni ułatwić owemu pojazdowi przejazd, ale nie muszą bo mają pierwszeństwo i uprzywilejowany musi ustąpić. Tylko ten przepis ma małą lukę gdyż jeżeli jedzie straż pożarna to przepis nie wziął pow uwagę wagi pojazdu. Gdyby to nie była ochrona a straż to byłaby to ta micra była by nano. Taki żarcik.