18 grudnia jadąc sobie ze sklepu, nagrałem ciekawą sytuację. Pinda jadąca Micrą nie zauważyła sygnałów i wpier**liła się pod uprzywilejowane ch*j wie co. Policja zjawiła się szybko, gdyż był wtedy mecz z Legią i przypada 98371983 patroli na 1 ulice.
Nie było bo moje.
podpis użytkownika
OsaOskarPL
Konto usunięte
2013-12-21, 10:40
Raczej ochroniarze czy inna mniej uprzywilejowana formacja przyj🤬a w pindę, jakby lekko zwolnili to do stłuczki by nie doszło. "Kierujący pojazdem uprzywilejowanym może, pod warunkiem zachowania szczególnej ostrożności, nie stosować się do przepisów o ruchu pojazdów, zatrzymaniu i postoju oraz do znaków i sygnałów drogowych..."
Konto usunięte
2013-12-21, 10:42
Teraz tylko pozostaje czekać na sadolową komisję do spraw wypadków i kolizji.
Piwo za dialogi, reżyserię i efekty specjalne.
Konto usunięte
2013-12-21, 10:43
a co to za pojazd, że cały w reklamach?
reakcja kobiety "patrz jakie buciory "
Taksówki w Zabrzu jeżdżą na sygnałach?
Konto usunięte
2013-12-21, 11:03
"Pojazd uprzywilejowany – pojazd wysyłający sygnały świetlne w postaci niebieskich świateł błyskowych i jednocześnie sygnały dźwiękowe o zmiennym tonie"
gdzie sygnał?
edit:a dobra podgłośniłem i teraz słychać
tylko że w polsce nie uwzględniono taxówek oraz ochroniarzy jako samochody uprzywilejowane...
Jestem ekspertem więc wypowiem się:
Niezależnie od sytuacji wina kobiety bo wyszła z kuchni
Dziękuje.
podpis użytkownika
Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Konto usunięte
2013-12-21, 11:16
Dodam że wyszła z kuchni i jeden **uj czy uprzywilejowny czy nie, baba nie patrzyła na znaki i tyle
Konto usunięte
2013-12-21, 11:25
karamon napisał/a:
Dodam że wyszła z kuchni i jeden **uj czy uprzywilejowny czy nie, baba nie patrzyła na znaki i tyle
Chyba na znaki na niebie, bo na sygnalizację świetlną patrzyła.
moje miasto... takie piękne
Konto usunięte
2013-12-21, 12:58
Piwko za 3-1 z Legią
widac ze jakas zdolniacha zrobi se p🤬da prawko na micrze i kupuje to gówno bo ni c🤬ja czym innym nie umie jechac i takie skutki jak sie pusci na egzaminie za fajna dupe