👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rebeliant_ZPF napisał/a:
To o adminie Sadistic.pl, bo tylko ktoś, kto r🤬a psa jak sra mógł zmienić ikonkę piwka w kuflu na pusty kufel!
![]()
Tak jest!
Macie przywrócić starą ikonę piwa, ciule jedne!

Skoro w trzecim słowie "s" jest odkryte, to w ostatnim też powinno. tak samo z "a"
Argeusz napisał/a:
Sadol już dawno się sp🤬olił, teraz to tylko agonia. Kiedyś było kilkadziesiąt stron poczekalni, teraz są dwie... No ale przynajmniej coś dobrego jeszcze ludzie dodają.
Widzisz kolego, problemem nie jest to, "że portal zszedł na psy"... Problemem jest to,że od początku powstania tego portalu, zmieniły się regulacje prawne... Zaj🤬bym Was materiałem jakiego jeszcze nie widzieliście, ale dla mojego i Waszego spokoju tego nie zrobię...

Nie takie rzeczy widziałem już w życiu...

Rebeliant jestek kocurem kocurowatym.Co adminowi odj🤬o?Jego mamusia go pewnie przekręciła.
Rebeliant_ZPF - Admin r🤬a psa jak sra?
system error - jak bym mógł to mega piwo, nawet kolega się uśmiechnął
system error - jak bym mógł to mega piwo, nawet kolega się uśmiechnął

MaszAyahuaskę napisał/a:
Widzisz kolego, problemem nie jest to, "że portal zszedł na psy"... Problemem jest to,że od początku powstania tego portalu, zmieniły się regulacje prawne... Zaj🤬bym Was materiałem jakiego jeszcze nie widzieliście, ale dla mojego i Waszego spokoju tego nie zrobię...![]()
Nie takie rzeczy widziałem już w życiu...![]()
Bo za dużo milicjantów tu siedzi, na usługach fundacji ż__owskich, takich jak zgłoś nienawiść i innych pok🤬ów tego typu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie