👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Troszkę nie na temat
Pamiętam taki post gdzie dziewczyny z Sadola wrzucały swoje zdjęcia. Ktoś może podać link? Dzięki

Firma teleinformatyczna "Widmo", słucham.
Dziwne, u mnie nie wyskakuje. Spróbuj wyłączyć komputer i włączyć go ponownie. Dziękujemi i polecamy sie na przyszłość, do uwidzenia.
MaszAyahuaskę napisał/a:
jeszcze bardziej jest wk🤬iające to okienko z reklamą, co wyskakuje po wciśnięciu piwa...
![]()
Dziwne, u mnie nie wyskakuje. Spróbuj wyłączyć komputer i włączyć go ponownie. Dziękujemi i polecamy sie na przyszłość, do uwidzenia.
Bruzi napisał/a:
Troszkę nie na temat
Pamiętam taki post gdzie dziewczyny z Sadola wrzucały swoje zdjęcia. Ktoś może podać link? Dzięki
![]()
Jeszcze zapytaj o cenę kartofli w Lidlu. Ja p🤬lę.
Bruzi napisał/a:
Troszkę nie na temat
![]()
sadol.pl/pokaz-swoje-cycki-dziela-zebrane-vt241394.htm

Sadol już dawno się sp🤬olił, teraz to tylko agonia. Kiedyś było kilkadziesiąt stron poczekalni, teraz są dwie... No ale przynajmniej coś dobrego jeszcze ludzie dodają.
Rebeliant_ZPF napisał/a:
To o adminie Sadistic.pl, bo tylko ktoś, kto r🤬a psa jak sra mógł zmienić ikonkę piwka w kuflu na pusty kufel!
![]()
Bo to jest dzban

Rebeliant_ZPF napisał/a:
To o adminie Sadistic.pl, bo tylko ktoś, kto r🤬a psa jak sra mógł zmienić ikonkę piwka w kuflu na pusty kufel!
![]()
Ciekawe co za pustak to zrobił:/ C🤬j mu w krzyż za to.

Rebeliant_ZPF napisał/a:
Jakie k🤬a reklamy? Firefox Focus i wersja na PC lub Firefox i AdBlock Plus
![]()
Ublock Origin lepszy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie