👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wsyp kreta do butelki szklanej z wodą i kilka zwiniątek foli aluminiowej nałóż kondona , balona na butelkę
Po 15 minutach masz latający balon
Tylko nie przesiądź z proporcjami bo butelka zrobi się gorąca i się roz🤬bie
No i zdała od ognia
Po 15 minutach masz latający balon

Tylko nie przesiądź z proporcjami bo butelka zrobi się gorąca i się roz🤬bie
No i zdała od ognia
Ktos napomlowal balony wodorem zamiast helu. Pewnie jakis jego ziomek ma maszyne do wodorowania silnikow
Hel sie nie pali

Hel sie nie pali

Żaden szwab ani volksdeutsch nie ucierpiał podczas kręcenia tego materiału.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie