👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przez ten kolor to wszystko wydaje się mniej odległe w czasie w porównaniu z czarno-białymi fotografiami.

Ktoś wie co za muzyczka w tle?
A, już znalazłem - Debussy, Clair de Lune
A, już znalazłem - Debussy, Clair de Lune
Zdjęcia zamieszczone od 0:21 do 0:40 to Warszawa, Aleje Ujazdowskie gdzie Hitler odbierał paradę zwycięstwa.

Aż łezka w oku sie kręci
To były dobre lata. Zero bezrobocia, dyscyplina, ZMNIEJSZANIE POPULACJI Ż__OSTWA i innych brudasów tej ziemi !!! Eutanazja debili, mutantów i innych wariatów. Może kiedyś wrócą te wspaniałe czasy. Może kiedyś wróci taki wspaniały wódz jak Adolf Hitler !!!

W kolorze trochę straszne, człowiek widzi jak to wyglądało w rzeczywistości.

Paradoksalnie ,,wygranie" II WS bedzie przyczyna calkowitego upadku Polski...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie