👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja muszę się przejść na drugi koniec ulicy, tam koleś ma ich chyba z 7, to się wyłapie

Jak siedem utopisz, to pogoda znó zwariuje i będa w kwietniu 30* upały...
Baalp napisał/a:
Jak siedem utopisz, to pogoda znó zwariuje i będa w kwietniu 30* upały...
no dobra, ograniczę się do trzech, bo nie lubię upałów.

Scarlet napisał/a:
to jak? idziemy dzisiaj topić koty?
No ja właśnie idę. Po jednym kotku dla każdego z moich psów plus jeden dla mnie. Razem trzy sierściuchy. Dla lepszego efektu i na potrzeby okazji wszystkie nazwiemy Marzenami

B_M, nadal nie odpowiedziałeś na pytanie
a Baalp już podał wiele przykładów, dla których psy są pomocne. mój np. zawsze z radością wita mnie, gdy wracam do domu, zamiast skakać z szafy na głowę i wbijać się pazurami we włosy. a i to im nie zawsze wychodzi:

BueR_MadasS napisał/a:
oto 'okaz' kundla uczulonego na własne pchły... żałosne

Cytat:
Ponieważ to jest oczywista oczywistość.
Linekk napisał/a:
Ponieważ to jest oczywista oczywistość.
nie dla mnie. uświadom.

Scarlet napisał/a:
uświadom
To niemożliwe ponieważ jesteś zaślepiona psami.

Scarlet napisał/a:
po co są kotki potrzebne hmm choćby po to:

Scarlet napisał/a:
mój np. zawsze z radością wita mnie, gdy wracam do domu
masz bardzo ładne oczy więc choćby dla tego to robi ale pytanie brzmi czy robiłby to samo gdyby był mądrzejszy no ale z racji głupoty wpisanej w jego rasę trudno będzie się o tym przekonać no a co się z tym wiążę psi debilizm jest łatwo wykorzystywany przez kotecki

a na dodatek te bezhonorowe twory natury mimo błągania o kocią łaskę nigdy owej nie otrzymją

jedyne co mogą dostać to WOJNA!!!1!!!!11!!!!!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie