👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Baalp napisał/a:
No co Ty, takie słodziaki?
I to biegusiem zanim podrośnie cholerstwo.

Jak podrośnie, to zaczną kopulować i będzie jeszcze więcej szczeniaczków-słodziaczków

Właśnie tego należy uniknąć.
Między sobą?
Baalp napisał/a:
Jak podrośnie, to zaczną kopulować
Między sobą?

Między sobą to raczej nie, ale od czego są inne pieski na świecie?

Baalp napisał/a:
od czego są inne pieski na świecie?
Od roznoszenia pcheł, śmierdzenia, wałęsania się po ulicach, gryzieniu i zagryzaniu niewinnych ludzi, często uśmiercania dzieci.

Linekk napisał/a:
Od roznoszenia pcheł, śmierdzenia, wałęsania się po ulicach, gryzieniu i zagryzaniu niewinnych ludzi, często uśmiercania dzieci.
Od pilnowania domów, owiec itp. Od ratowania ludzi, od gier i zabaw, rehabilitacji itd...
O zapomniałbym: od ganiania sierściuchów

Linekk napisał/a:
utopić!
Chyba coś się Tobie pomyliło, dzisiaj topi się marzannę.

Linekk napisał/a:
Baalp napisał/a:Między sobą to raczej nie, ale od czego są inne pieski na świecie?
można by jeszcze wiele wymieniać ale po co skoro można użyć kija i po kłopocie

i proszę nie dyskutować bo...

DeMonica napisał/a:
dzisiaj topi się marzannę.
A ja myślałem że kota...

sadol.pl/uczymy-kotka-nurkowac-vt33217.htm
Baalp napisał/a:
A ja myślałem że kota...
No przecież marzannę się robi z kota, nie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie