Bardzo ciekawy materiał tvp o naszych 'specjalsach' z Lublińca.
A teraz ciekawostka, poniżej znajduję się naszywka noszona przez dowódców sekcji bojowych, cel wiadomo jaki. Upamiętnienie AK.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak jak i w temacie o Formozie napisałem, tak napiszę i tutaj
Za Polskie Jednostki Specjalne zawsze piwko
rn90
2012-12-20, 20:14
za Lubliniec piwerko jak najbardziej;)
konto usunięte
2012-12-20, 20:26
Wielki szacun dla chłopaków za trud i poświęcenie. Jak na nich patrze to odzyskuje wiarę w Polskiego patriotycznego ducha!
"W pracy komandosa liczy się przede wszystkich skuteczności i nieujawnianie tego robią"
Boże i to jest telewizja publiczna???
Piwko dla komandosów.
konto usunięte
2012-12-20, 20:51
Za Lubliniec zawsze piwko, ale twarze pokazali, okulary to nie wszystko, nie wiem po co ujawniać pseudonimy.
No ale szacunek tak czy tak, pierwsza liga, duma narodowa.
konto usunięte
2012-12-20, 20:53
Jaki kraj tacy "specjalsi"
konto usunięte
2012-12-20, 21:04
andrzej.andrzej, nasi specjalsi są uważani za najlepszych na świecie. Więc rozumiem ze chwalisz nasz kraj?
konto usunięte
2012-12-20, 21:08
andrzej.andrzej napisał/a:
Jaki kraj tacy "specjalsi"
Oj stary, ile Ty masz lat?
Mimo to okolice kojarzą Lubliniec przede wszystkim z więzienia dla kobiet i psychiatryka
konto usunięte
2012-12-20, 21:21
Kzylka92 napisał/a:
Mimo to okolice kojarzą Lubliniec przede wszystkim z więzienia dla kobiet i psychiatryka
Ja jestem okolica i chyba mamy różnych znajomych :p
Kazdy kraj ma najlepsze odzialy specjalne na swiecie. Pewnie nasi nie sa zli ale nie popadajmy w jakies uniesienie z tego powodu. aaaaa w Medal of honor jest kilkanascie jednostek, nie tylko GROM.
Naszywką która do dzisiaj jest noszona przez dowódców to symbol Batalionu Parasol- Harcerskiego batalionu AK.