Sadystyczne to może to nie jest ale Filmik warty obejrzenia
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
Podstawowy zasadniczy błąd. To nie jest Komar tylko Romet Typ 200 Ogar
Błąd błądem ale filmik krecili moi Miastowi kumple, którzy "chyba" znają sie deczko na motocyklach i owy filmik tak był zatytułowany więc i ja taki tytuł dałem
źródło: YouTube (pol. "JuTrup") ;p
Mówią, że taki komar jest jak brzydka dziewczyna - 'fajnie się jeździ dopóki kumple nie zobaczą'
To jest napewno Ogar, bo ma silnik Jawy z poziomym cylindrem. Komary miały polskie silniki z Nowej Dęby. Żywotności, to Chinole mogą pozazdrościć.
Napewno ładniejszy od Hayabusy.
Cytat:
Mówią, że taki komar jest jak brzydka dziewczyna - 'fajnie się jeździ dopóki kumple nie zobaczą'
Napewno ładniejszy od Hayabusy.
PIWO! Sam miałem takie cacuszko, nawet kolor się zgadza.
Ale kiedy zapłon zaczął przeskakiwać co odpalenie, sprzedałem to ustrojstwo w cholerę.
Ale kiedy zapłon zaczął przeskakiwać co odpalenie, sprzedałem to ustrojstwo w cholerę.
podoba mi sie. chlopaki posiedzieli troche nad tym.. piwo leci..
zdecydowanie bardziej zachwycaja mnie takie filmiki, niz video z nastolatkiem probujacym spalic gume wsk'ą
btw. zdejmijcie zegarki
zdecydowanie bardziej zachwycaja mnie takie filmiki, niz video z nastolatkiem probujacym spalic gume wsk'ą
btw. zdejmijcie zegarki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie