Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
kozojebca1231 2015-04-21, 17:30 14
hmm w filmach wszyscy beczą z bólu, a tu poszkodowany nawet zaczął klaskać.....
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-21, 18:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-21, 19:14 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-21, 19:19
@up mi się załadowało normalnie, mimo ze ściągam film aktualnie...
Zgłoś
RmX 2015-04-21, 19:19
Zrób coś ze swoim portfelem i kup szybszego neta.
Zgłoś
miskolargol 2015-04-21, 19:22
u mnie tez normalnie.
Kiedys tez tak mialem z sadolem.
kombinowalem kilka tygodni az w koncu i tak z jakiegos powodu musialem strzelic formata i zaczelo smigac.
Zgłoś
Eleir 2015-04-21, 19:28 13
Zgłoś
gumis1412 2015-04-21, 21:06 1
Martin Riggs (z filmu Zabójcza Broń) był tak twardy, że sam sobie nastawiał obojczyk.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-21, 21:42
To była najbardziej emocjonująca minuta mojego życia.
Zgłoś
kszan 2015-04-21, 21:52
Zgłoś
koziol666 2015-04-21, 21:57
jak on tam wlazł ?
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 0:13
Zgłoś
Nieuchwytny_Uchwyt 2015-04-22, 17:26 2
znam to 6 lat temu miałam pewien wypadek w tramwaju (upadalam do tylu i chcialam chwycic sie barierek i ta siła wyrwała mi barki), gdzie miałam zwichnięte oba barki. od tamtego czasu przy podnoszeniu rąk do góry wypadają mi. nauczyłam sie nastawiac je sobie sama. pierwszy szarpnięciem tułowia (ręka się majta i wraca na swoje miejsce) a drugi juz druga reka. są dosyć luźne, ale nic sie nie da z tym zrobic. tylko bardzo inwazyjna operacja i unieruchomienie. nauczyłam sie z tym zyc. powiem tylko ze boli okrutnie i ogranicza władze nad rekami gdy wypadna. zrobiłabym zdjęcie ale wyglądają jak każde inne i na nowy temat się nie nadaje
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 18:05 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem