Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:11
Grupa 45 turystów po godz. 17 utknęli na Polanie Włosienicy nad Morskim Okiem.

"Zebrało się tam ok. 45 osób. Zaczęły się telefony do TPN, TOPR, na policję, Straż Pożarną, a nawet - jak dowiedzieliśmy się nieoficjalnie - do wojewody.

Okazało się jednak, że nie ma żadnego zagrożenia dla zdrowia turystów. Wszyscy w asyście policyjnego radiowozu, który oświetlał im drogę, zeszli na Palenicę Białczańską."
źródło

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
modoc 2017-12-28, 5:48 1
Ja zakopca odpuściłem sobie już od 5 lat. Jest tylko coraz gorzej. Niestety chołota tam zwyciężyła. Jeszcze bieszczady sensownie wyglądają pod tym względem.
Zgłoś
nowynick 2017-12-28, 8:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
fabiothethird 2017-12-28, 9:20 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
eMJay8086 2017-12-28, 9:58
Mam nadzieję że na dole po mandaciku, za fałszywe powiadamianie służb o zagrożeniu w celu podreperowania budżetu zakopolicji.
Zgłoś
wchodzeztyłu 2017-12-28, 11:44
Zgłoś
MulaN 2017-12-28, 12:07 5
Zgłoś
TrissMerigold 2017-12-28, 14:07
modoc napisał/a:

Ja zakopca odpuściłem sobie już od 5 lat. Jest tylko coraz gorzej. Niestety chołota tam zwyciężyła. Jeszcze bieszczady sensownie wyglądają pod tym względem.

To zależy. Ja niezbyt miło wspominam wizytę w schronisku "Koliba" pełno biedy umysłowej, która przyjechała w góry tylko zachlać mordę. Co do miejsc to Tarnica i Bukowe Berdo godne polecenia. Jeśli chcesz ciekawe miejsca na wyprawy górskie to odwiedź Beskid Sądecki (poranny widok ze schroniska na Wierchomlej to normalnie bajka, do tego świetny szlak niebieski do Żegiestowa z opuszczonymi budynkami nadającymi świetny klimat. Z tego Beskidu warto odwiedzić też schronisko na hali Łabowskiej) również miło wspominam Mogielicę w Beskidzie Wyspowym. Ogólnie to można by pisać i pisać o miejscach godnych polecenia w polskich górach, które nie są Tatrami.
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-28, 17:16
Na wzór Śnieżnej Pantery ( ciekawych odsyłam do wiki) za przejście drogi do Morskiego TPN powinien przyznawać medale. Odpowiednio Śnieżny Janusz i Śnieżna Grażyna.

Wielokrotnie schodziłem zimą drogą do moka i nigdy nie używałem latarki, raz, że jest widno, bo śnieg leży, a dwa, że jest fajniejszy klimat, a zagrożenie żadne, no bo jak się zgubić na asfalcie szerokim na 6 metrów.
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-28, 18:38 9
Czyli jak to było naprawdę.

Jak za słabe to do pieca.
Zgłoś
kwasny10 2017-12-28, 18:52 2
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-28, 21:00
Avalanger

poranna kawa, dwa naleśnki na śniadanie i mgła, która zaraz przejdzie na słowacką stronę,
świetne fotki
Zgłoś
LordVIP 2017-12-30, 23:01
Szkoda że debile jeszcze w laczkach nie poszli
Zgłoś
qwerty1234567890 2018-01-02, 22:57
Nikt mi nie powie że stereotypy są wyssane z palca
Zgłoś
Wiewór 2018-01-03, 12:06
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem